Ford Pro Electric SuperVan: Ηλεκτρικό βαν με 2000 ίππους

Ο απίσυετοπς χρόνος επιτάχυνσης

Ford Pro Electric SuperVan παρουσίαση

To υπερ-υψηλών επιδόσεων Ford Pro Electric SuperVan είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα επίδειξης εμπνευσμένο από το νέο E-Transit Custom που στόχο έχει να αναδείξει τις ψηφιακές και ηλεκτρικές δυνατότητες της Ford Pro.Οι τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, μια υγρόψυκτη μπαταρία 50 kWh και ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα ελέγχου συνεισφέρουν ώστε το Ford Pro Electric SuperVan να παράγει περίπου 2.000 ίππους , εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 km/h κάτω από δύο δευτερόλεπτα.

Οι επιδόσεις από ένα ειδικά κατασκευασμένο πλαίσιο, έτοιμο για χρήση στην πίστα, που περιλαμβάνει πολλά εξαρτήματα από το πρόσφατα αποκαλυφθέν E-Transit Custom  – την πρώτη πλήρως ηλεκτρική έκδοση του πιο δημοφιλούς βαν 2,3 της Ευρώπης – υποστηρίζονται τόσο από την τεχνολογία SYNC μέσω οθόνης αφής της Ford 4 που προέρχεται από τα μοντέλα παραγωγής της εταιρείας, όσο και από πρόσθετη λειτουργικότητα για τον έλεγχο των μοναδικών δυνατοτήτων του Electric SuperVan.

Το νέο βαν κάνει το ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed, στο Ην. Βασίλειο, έχοντας πίσω από το τιμόνι του τον πολυνίκη οδηγό στο Le Mans και κάτοχο πολλών ρεκόρ με ηλεκτρικά οχήματα, Romain Dumas

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top