CUPRA TEXNOKAP: Υποστηρικτής του κολυμβητή Σπύρου Χρυσικόπουλου

Πέτυχε παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, κολυμπώντας 358,2 χλμ. σε μία εβδομάδα

CUPRA TEXNOKAP χορηγός κολυμβητής  Σπύρος Χρυσικόπουλος

Η CUPRA TEXNOKAP με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα κολυμβητή υπέρ-αποστάσεων Σπύρο Χρυσικόπουλο, τον οποίο θα υποστηρίζει στο εξής στην προετοιμασία του καθώς και στα επόμενα, ξεχωριστά, αθλητικά του εγχειρήματα.


Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και είναι κολυμβητής υπέρ-αποστάσεων με μεγάλες διακρίσεις καθώς και προπονητής κολύμβησης. Τα εγχειρήματα που πραγματοποιεί φαντάζουν υπεράνθρωπα και ακατόρθωτα, ωστόσο ο ίδιος τα διεκπεραιώνει με μια ξεχωριστή προσέγγιση.Πρόσφατα έγινε κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ Guinness, καθώς κολύμπησε 358.2 χλμ σε μια εβδομάδα στην εσωτερική πισίνα 50 μ. του Ο.Α.Κ.Α.


Ο Σπύρος αναφέρει χαρακτηριστικά για αυτή τη συνεργασία “Ως λάτρης της οδήγησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και της περιπέτειας, η χαρά μου είναι τεράστια που η CUPRA βρίσκεται στο πλευρό μου και θα με συντροφεύει στα δύσκολα εγχειρήματά μου. Όταν έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους να σε στηρίζουν, κάθε σου στόχος έρχεται πιο κοντά στην κατάκτηση. Μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δύσκολη πρόκληση”.

Από την πλευρά της CUPRA, o Xάρης Δάνδουρας, Εμπορικός Διευθυντής της Τεχνοκάρ, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Σπύρο στην CUPRA Tribe. Μας αρέσει να βρισκόμαστε στο πλευρό ξεχωριστών ανθρώπων που εμπνέουν με την προσπάθειά τους. Ο Σπύρος εκφράζει απόλυτα το DNA και τις αξίες της CUPRA και μαζί θα αμφισβητήσουμε στο μέλλον τα όριά μας, τόσο στις θάλασσες όσο και στους δρόμους. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε μελλοντικό του στόχο”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top