Νέο VW Amarok: Η εντυπωσιακή οθόνη με τις πλούσιες δυνατότητες

H κεντρική οθόνη στο premium pick-up έχει πλέον κάθετη διάταξη

VW Amarok 2022 κεντρική οθόνη εσωτερικό

Η Volkswagen Commercial Vehicles παρουσιάζει στο νέο premium pick-up Amarok μία εντυπωσιακή οθόνη, η οποία βρίσκεται σε κάθετη διάταξη πάνω από την κεντρική κονσόλα. Έχοντας διαγώνιο 10 ή 12 ίντσες, η νέα αυτή οθόνη προσφέρει πολλές καινούργιες δυνατότητες στον τρόπο ελέγχου του συστήματος πολυμέσων. Η εταιρεία χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό ψηφιακών λειτουργιών και εργονομικά βελτιστοποιημένων κουμπιών μαζί με εύχρηστους πιεστικούς ή περιστροφικούς διακόπτες. 

Το εύρος της αλληλεπίδρασης μεταξύ των οδηγών και του νέου Amarok είναι ιδιαίτερα διευρυμένο, καθώς μέσα από την κεντρική οθόνη ελέγχου μπορούν να ρυθμιστούν οι διαδικτυακές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας όπως το «We Connect Navigation», η λειτουργία του κλιματισμού, το σύστημα infotainment, το σύστημα πλοήγησης, η υποβοήθηση της στάθμευσης αλλά και το αποκλειστικό premium ηχοσύστημα (ανάλογα με την έκδοση). Παράλληλα, υπάρχει μία σειρά από διακόπτες οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στη βάση της οθόνης και παρέχουν γρήγορη και άμεση πρόσβαση σε ορισμένες από τις πολυάριθμες λειτουργίες που είναι εγκατεστημένες στην κεντρική οθόνη ελέγχου του νέου μοντέλου.

Επιπρόσθετα, το νέο Amarok εφοδιάζεται με πάνω από 30 σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν μέσω της οθόνης. Περισσότερα από 20 από αυτά τα συστήματα εμφανίζονται στο Amarok για πρώτη φορά. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τα συστήματα για τη διατήρηση της λωρίδας, για την υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας, για τον φωτισμό και τη διατήρηση της ταχύτητας, για την περιμετρική όραση, καθώς και για την αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top