BMW Σειρά 3 Sedan και Σειρά 3 Touring: Aνανέωση με ουσία  

Πότε έρχονται 

BMW Σειρά 3 Sedan BMW Σειρά 3 Touring ανανέωση

Οι στοχευμένες αναβαθμίσεις στο σχεδιασμό του εμπρός και πίσω τμήματος αναδεικνύουν περισσότερο από ποτέ τις σπορ ικανότητες για τις οποίες φημίζονται η BMW Σειρά 3 Sedan και η BMW Σειρά 3 Touring. Η γκάμα εξωτερικών χρωμάτων έχει επεκταθεί για να περιλαμβάνει τώρα τα μεταλλικά Skyscraper Grey και M Brooklyn Grey ως μέρος του πακέτου M Sport. Τα ειδικά μεταλλικά φινιρίσματα BMW Individual Frozen Pure Grey και Frozen Tanzanite Blue έχουν επίσης προστεθεί στη γκάμα. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μία συλλογή περίπου 150 πρόσθετων ειδικών χρωματισμών της BMW Individual.


Η οδηγοκεντρική φιλοσοφία ενσαρκώνεται τώρα στην στάνταρ, κυρτή οθόνη BMW Curved Display. Εδώ, μία οθόνη πληροφοριών 12,3 ιντσών πίσω από το τιμόνι και μία οθόνη ελέγχου με διαγώνιο στις 14,9 ίντσες συγχωνεύονται σε μία ενιαία, πλήρως ψηφιακή μονάδα υψηλής ανάλυσης. 


Στην κορυφή των μηχανικών συνόλων που διατίθενται για το Sedan και το Touring είναι δύο BMW Performance μοντέλα της BMW M GmbH με εξαιρετικά σπορ χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι η BMW Σειρά 3 καλύπτει ένα εύρος ισχύος από 150 hp μέχρι 374 hp Η ήπια υβριδική τεχνολογία προσφέρει μία ιδιαίτερα ταχεία απόκριση και αυξημένη αποδοτικότητα στον εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα και στις τέσσερις μονάδες diesel.
Όλοι οι κινητήρες που προορίζονται για τη νέα BMW Σειρά 3 συνδυάζονται με ένα κιβώτιο Steptronic (στάνταρ). Ο σπορ χαρακτήρας του ενισχύεται από τα επίσης στάνταρ χειριστήρια αλλαγών στο τιμόνι. 


Μία σειρά συστημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης διατίθενται προάγοντας την άνεση και την ασφάλεια της νέας BMW Σειράς 3 σε νέα επίπεδα. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει Front Collision Warning με παρέμβαση πέδησης, που ανιχνεύει την παρουσία δικυκλιστών καθώς και οχημάτων και πεζών, Cruise Control με λειτουργία πέδησης, Speed Limit Display με ένδειξη απαγόρευσης προσπέρασης, Manual Speed Limit Assist και Lane Departure Warning με lane return.

Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, BMW Head-Up Display και Driving Assistant Professional*, που περιλαμβάνει το Steering και Lane Control Assistant και το Active Cruise Control με λειτουργία Stop&Go, Automatic Speed Limit Assist, λειτουργία παρακολούθησης διαδρομής και ανίχνευση φωτεινού σηματοδότη.Μεταξύ των λειτουργιών που προσφέρει το προαιρετικό Parking Assistant είναι τα Reversing Assist Camera και Reversing Assistant. Το Parking Assistant Plus* – με Park View, Panorama View και λειτουργίες Remote 3D View – και το BMW Drive Recorder διατίθενται επίσης προαιρετικά.

Η νέα έκδοση του σπορ sedan, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία πάνω από 45 χρόνια, και του Touring μοντέλου – που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από 35 χρόνια – θα λανσαριστεί τον Ιούλιο του 2022. Και τα δύο μοντέλα θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο, ενώ η νέα BMW Σειρά 3 Sedan θα κατασκευάζεται επίσης στο εργοστάσιο του BMW Group στο San Luis Potosí στο Μεξικό. Μία παραλλαγή του Sedan μοντέλου που έχει εξελιχθεί ειδικά για την Κινεζική αγορά θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Tiexi στη Shenyang που λειτουργεί από την κοινοπραξία BMW Brilliance Automotive (BBA).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top