Ford Ranger Raptor: Με ψηφιακή τεχνολογία από το μέλλον

Η... χορταστική οθόνη

Ford Ranger Raptor οθόνες ψηφιακή τεχνολογία

Οι επιβάτες του νέου Ranger Raptor απολαμβάνουν επίσης την τελευταία λέξη της ψηφιακής τεχνολογίας. Στη high-tech καμπίνα του «θηρίου» της Ford δεσπόζει μία πλήρως ψηφιακή οθόνη 12,4 ιντσών καθώς και μία κεντρική οθόνη αφής 12 ιντσών, σε διάταξη πορτραίτου,

Όπως και στην ηλεκτρική Mustang Mach-E, που υποστηρίζουν ιδανικά τα συστήματα ελέγχου, ενημέρωσης, συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου – και φυσικά το προηγμένο SYNC 4A νέας γενιάς της Ford 1 που προσφέρει ασύρματη συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto χωρίς έξτρα χρέωση. 

Επίσης, η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα είναι συνδεδεμένη με μία κάμερα 360-μοιρών 3 που διευκολύνει το παρκάρισμα τόσο εντός πόλης όσο και εκτός αυτής.Η τεχνολογία του Ranger Raptor είναι ήδη προετοιμασμένη για το μέλλον, ώστε να μπορεί να προσφέρει ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού μέσω Ford Power-Up χάρη στο ενσωματωμένο μόντεμ FordPass Connect. Την ίδια στιγμή, ένα ηχοσύστημα της B&O® με 10 στο σύνολο ηχεία 4 προσφέρει μια μοναδική ηχητική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες αλλά και το soundtrack της επιλογής σας για την επόμενη περιπέτειά σας εντός και εκτός δρόμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top