Hyundai Motorsport: Διπλό βάθρο στο Rally Croatia

Οι δύσκολες συνθήκες που έπρεπε να διαχειριστούν τα πληρώματα

Hyundai Motorsport Rally Croatia θέσεις

Η Hyundai Motorsport κατέκτησε δύο θέσεις στο βάθρο του συναρπαστικού Ράλι Κροατίας το περασμένο Σαββατοκύριακο με τους Ott Tänak και Martin Järveoja να βρίσκονται στη δεύτερη θέση μπροστά από το πλήρωμα των Thierry Neuville και Martijn Wydaeghe που κατέκτησε την τρίτη θέση.

Τα πληρώματα έπρεπε να διαχειριστούν δύσκολες συνθήκες στο δεύτερο πέρασμα μέσω Trakošćan-Vrbno. Μια έξυπνη επιλογή ελαστικών από τον Tänak μείωσε τη διαφορά από τον προπορευόμενο Kalle Rovanperä και πέρασε στην Power Stage με πλεονέκτημα 1,4 δευτερολέπτων.


Ο Neuville, παράλληλα, μετά από ένα πολύ ανταγωνιστικό και σκληρό αγώνα, κατάφερε να επιβεβαιώσει το πρώτο διπλό βάθρο της ομάδας μετά το περσινό Rally de España, κατακτώντας την τρίτη θέση στον αγώνα. Το βάθρο αυτό σηματοδοτεί το 45ο ατομικό αποτέλεσμα του Neuville με τη Hyundai Motorsport.
Μετά τον τρίτο γύρο του Πρωταθλήματος του 2022, η Hyundai Motorsport βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των Κατασκευαστών με 84 βαθμούς. Ο Neuville συνεχίζει να είναι δεύτερος στην κατάταξη του πρωτάθλημα των Οδηγών, με τον Tänak να βρίσκεται στην πέμπτη θέση μετά το Ράλι Κροατίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top