MINI Lifestyle Collection 2022: Αξεσουάρ για όλους και όλες

Που θα τα βρείτε

MINI Lifestyle Collection 2022

Αντισυμβατική, υπεύθυνη και πάντα ανοιχτή σε νέες ιδέες Έτσι διαγράφεται η πορεία της πολυτελούς μάρκας MINI στο μέλλον της αυτοκίνησης. Η MINI Lifestyle Collection 2022 είναι επίσης πρωτοποριακή και σύγχρονη. Τα νέα προϊόντα στους τομείς ειδών ένδυσης, αποσκευών και αξεσουάρ αποπνέουν ένα ξεχωριστό στυλ με την υψηλή ποιότητα της κατασκευής τους και τα επιμελώς επιλεγμένα αξεσουάρ στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα βιωσιμότητας.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί και τα σχεδιαστικά μοτίβα των νέων προϊόντων βασίζονται  στα ιδιαίτερα στιλιστικά στοιχεία των τελευταίων ειδικών εκδόσεων της μάρκας. Υφάσματα, τσάντες, και αξεσουάρ σε χρωματισμό Sage είναι εμπνευσμένα από το φινίρισμα της Untold Edition του MINI Clubman. Μία εντυπωσιακή σχεδίαση που περιλαμβάνει γεωμετρικά σχήματα και παράλληλες γραμμές σε χρώματα Black, White και Chili Red, Energetic Yellow που είναι το χαρακτηριστικό χρώμα του MINI Electric και στη νέα χρωματική έκδοση Brass, απηχεί ομοίως την εκφραστική εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση των ειδικών εκδόσεων.

Η MINI Lifestyle Collection 2022 χαρακτηρίζεται από υλικά υψηλής ποιότητας που είναι κατασκευασμένα για εγγυημένη απόλαυση των προϊόντων σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, τα υφάσματα που παράγονται στην Πορτογαλία από οργανικό βαμβάκι και τα αξεσουάρ που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα και φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας υπογραμμίζουν το βιώσιμο χαρακτήρα της συλλογής. Πολυέστερ από 100% ανακυκλωμένο PET χρησιμοποιείται για τη σειρά τσαντών και ομπρελών Urban και βιοδιασπώμενη κυτταρίνη στην παραγωγή χειροποίητων γυαλιών. Για πρώτη φορά, υπολείμματα δέρματος που έχουν ανακτηθεί από την παραγωγή των καθισμάτων χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κομψών και βιώσιμων γουριών.

Όλα τα προϊόντα της MINI Lifestyle Collection 2022 θα διατίθεται από επιλεγμένους εμπόρους MINI από τον Απρίλιο του 2022.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top