CUPRA: Γιορτάζει την 4η επέτειο της με ένα φιλόδοξο όραμα για το 2022

Έρχονται δυο νέα μοντέλα

CUPRA νέα μοντέλα

Η CUPRA με αφορμή τον εορτασμό της 4ης επετείου της, αποκαλύπτει το φιλόδοξο όραμα της για το 2022:  το CUPRA2. Στα πλαίσια διαδικτυακής εκδήλωσης, η αντισυμβατική μάρκα ανακοίνωσε την ένταξη στη γκάμα της δύο νέων μοντέλων καθώς και το λανσάρισμα του Metahype, μιας νέας συνεργατικής πλατφόρμας στο metaverse.

CUPRA2: Ένα φιλόδοξο όραμα για το 2022.Η CUPRA σκοπεύει επίσης να διπλασιάσει το παγκόσμιο δίκτυο CUPRA Masters και CUPRA City Garages, φέρνοντας με αυτό τον τρόπο τις μοναδικές προτάσεις της πιο κοντά σε περισσότερα μέλη της CUPRA Tribe σε όλο τον κόσμο.

«Η 4η επέτειος μας έχει ιδιαίτερη σημασία. Τα σχέδια μας για το 2022 περιλαμβάνουν την πρόθεση μας να διπλασιάσουμε τις πωλήσεις μας, τον κύκλο εργασιών μας και το δίκτυο πωλήσεών μας. Αυτός είναι ο λόγος που ονομάζουμε τη φιλοδοξία μας CUPRA2», δήλωσε ο Wayne Griffiths, CEO της CUPRA. «Πριν από τέσσερα χρόνια, πολλοί άνθρωποι μας αμφισβήτησαν, αλλά εμείς ποτέ δεν αμφισβητήσαμε τον εαυτό μας. Φέτος, θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά πως τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει την ασταμάτητη παρόρμησή μας».

Ο Griffiths αποκάλυψε επίσης ότι η CUPRA θα λανσάρει δύο νέα μοντέλα, διπλασιάζοντας το υπάρχον χαρτοφυλάκιό της. Αυτή η δέσμευση έρχεται μετά την περσινή ανακοίνωση ότι το CUPRA Tavascan, το δεύτερο 100% ηλεκτροκίνητο όχημα της μάρκας μετά το CUPRA Born, θα έρθει στην αγορά το 2024, ακολουθούμενο από το αστικό ηλεκτρικό όχημα εμπνευσμένο από το UrbanRebel, το 2025.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top