Το νέο Ford Ranger είναι «φορτωμένο»

Πότε θα αρχίσουν να παραδίδουν τις πρώτες παραγγελίες

Ford Ranger 2022 πρακτικότητα παραγγελίες άφιξη

 

Σε όλη την Ευρώπη, τα pick-up οχήματα δεν δουλεύουν σκληρά μόνο σε αγροκτήματα ή εργοτάξια, καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες ανακαλύπτουν ότι η πρακτικότητα που προσφέρουν τα καθιστά ιδανικούς συνεργάτες και για δραστηριότητες στον ελεύθερό τους χρόνο.

Θέλοντας να διασφαλίσει ότι η επόμενη γενιά Ranger θα μπορεί να μεταφέρει εργαλεία σε δυσπρόσιτα μέρη αλλά και οικογένειες με σπορ εξοπλισμό σε εκδρομές περιπέτειας, η Ford συνεργάστηκε με κατόχους μοντέλων pick-up οχημάτων προκειμένου να αναπτύξει πρακτικά και έξυπνα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη νέα της πρόταση ως το πλέον ευέλικτο και ικανό Ranger στην ιστορία του μοντέλου.

Για παράδειγμα το σκαλοπάτι πρόσβασης στον πίσω χώρο φόρτωσης διευκολύνει πολύ το ανέβασμα στην καρότσα. Υπάρχει φωτισμός τστον χώρο φόρτωσης.· Ο φωτισμός ζώνης ελέγχεται μέσω της οθόνης αφής του συστήματος infotainment που βρίσκεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ή μέσω της εφαρμογής FordPass™ 2 στο smartphone.·Η πίσω πόρτα Easy Lift, που ανεβαίνει και κατεβαίνει με το ένα χέρι, λειτουργεί και ως κινητός πάγκος εργασίας.·

Οι προαιρετικές παροχές ρεύματος στο χώρο φόρτωσης με τη μορφή δύο πριζών 12V και μετασχηματιστή 400 W προσφέρουν τη δυνατότητα στους πελάτες να τροφοδοτούν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές  Η διαδικασία φόρτωσης/εκφόρτωσης στο Ranger είναι ευκολότερη από ποτέ. Η καρότσα φόρτωσης έχει την καλύτερη χωρητικότητα στην κατηγορία καθώς υπερβαίνει τα 1.200 λίτρα,

Tο προαιρετικό ηλεκτρικά αναδιπλούμενο κάλυμμα της καρότσας επιτρέπει στους πελάτες να το ανοίγουν και να το κλείνουν χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, ένα διακόπτη που βρίσκεται μέσα στην καρότσα ή από τον πίνακα οργάνων.

Το νέο Ranger θα διατίθεται με πάνω από 150 εργοστασιακά αξεσουάρ ήδη από το λανσάρισμά του στην Ευρώπη..Το βιβλίο παραγγελιών για τη νέα γενιά Ranger θα ανοίξει στην Ευρώπη στα τέλη του 2022 και οι παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2023.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top