Mercedes-Benz Ελλάς: Βραβεύτηκε για τη Business Superbrand 2021 - 2022

Aπό τον Οργανισμό Superbrands

Mercedes-Benz Ελλάς Βράβευση Business Superbrand 2021-2022

Σε μία όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η Mercedes-Benz Ελλάς απέσπασε για ακόμη μία χρονιά μία σημαντική διάκριση από τον ανεξάρτητο οργανισμό “Superbrands”, ο οποίος αξιολογεί τις κορυφαίες προϊοντικές και εταιρικές επωνυμίες.

Η ανάδειξη των Superbrands 2021-2022 έγινε βάσει βαθμολογίας της 13μελούς Κριτικής Επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 800 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε 38 διαφορετικές κατηγορίες.

Η Mercedes-Benz Ελλάς έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία ως “Business Superbrand 2021 - 2022” στην κατηγορία «Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα», έχοντας να ανταγωνιστεί άλλες 6 αξιόλογες εταιρείες του κλάδου.

Η σημαντική αυτή διάκριση σε κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα ουσιαστικά αποτελεί την αναγνώριση της Εταιρείας ως πρωταγωνιστή στην αναγνωρισιμότητα και τη δύναμη του ονόματός της, στην αξιοπιστία, στη μακροχρόνια συνέπεια και στην εταιρική υπευθυνότητα και επιβραβεύει τις άοκνες προσπάθειες του συνόλου των εργαζομένων της εταιρείας, οι οποίοι δινουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε η Mercedes-Benz Ελλάς να αποκομίζει βραβεία διεθνούς κύρους και αναγνώρισης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top