Kia EV6: Προκρίθηκε για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022»

Μόλις κυκλοφόρησε και μπήκε στην λίστα 

Kia EV6  «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» πρόκριση

Το ολοκαίνουργιο Kia EV6 προκρίθηκε  στον τελικό γύρο των βραβείων του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» (COTY). Το καινοτόμο ηλεκτρικό crossover συμπεριλήφθηκε στη λίστα αξιολόγησης εξήντα καινούργιων μοντέλων που κυκλοφόρησαν φέτος  και επιλέχθηκε  - από τους 61 κριτές COTY από 23 χώρες - στη  λίστα των επτά ισχυρών. Ο  τελικός νικητής του COTY θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο.


Σε μόλις ένα μήνα από την κυκλοφορία του στην Ευρώπη, το νέο Kia EV6 είχε μεγάλη απήχηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στους υποψήφιους αγοραστές, με τις  προπαραγγελίες να κλείνουν νωρίς μετά από την πρωτοφανή ζήτηση για το νέο μοντέλο. Χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, την αυτονομία 528 χιλιομέτρων και τις εντυπωσιακές επιδόσεις, το EV6 είναι ένα ηλεκτρικό όχημα που αξίζει να συγκριθεί με πολλά premium μοντέλα.

Η μάρκα Kia στις αρχές του 2021 ανακοίνωσε το νέο όνομα, το νέο λογότυπο και την ανανεωμένη σχεδιαστική φιλοσοφία της «Opposites United». Το EV6 είναι το πρώτο όχημα που λανσαρίστηκε βάσει της νέας στρατηγικής και είναι το πρώτο αποκλειστικά ηλεκτρικό όχημα της Kia που βασίζεται στην ολοκαίνουργια Πλατφόρμα E-GMP(Electric-Global Modular Platform). 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top