Η Renault είναι ο επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών

Ποια μοντέλα της θα διαθέσει σε αθλητές και στελέχη της διοργάνωσης 

Renault χορηγός Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών

Η Renault, μέσω του αποκλειστικού εισαγωγέα στην Ελλάδα, της Τεορέν Μότορς Α.Ε, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τις μετακινήσεις χωρίς αποτύπωμα άνθρακα, καθώς ανακοινώνει ότι είναι επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, που θα διεξαχθεί το διήμερο 13 και 14 Νοεμβρίου 2021.Θα διαθέσει έναν πολυπληθή στόλο οχημάτων, που εκπροσωπούν όλη τη σύγχρονη γκάμα της.

Μια γκάμα που χαρακτηρίζεται για την υψηλή εμπλεκόμενη τεχνολογία, είτε πρόκειται για μοντέλα που εξοπλίζονται με κινητήρες διπλού καυσίμου (βενζίνης / LPG), είτε πρόκειται για υβριδικά συστήματα κίνησης.Από το best seller Clio και το απόλυτο crossover Captur, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα, μέχρι το επιβλητικό SUV Kadjar, αλλά και το υπέρ-σύγχρονο κουπέ SUV νέο Renault Arkana, όλα τους θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση, μεταφέροντας στελέχη και αθλητές. Ο πρώτος Μαραθώνιος δρόμος έγινε στις 10 Μαρτίου 1896, κατά τη διάρκεια των Α' Πανελληνίων Αγώνων Στίβου και ήταν αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας ξεκίνησε με την σημερινή του μορφή το 1983 με την ονομασία «Διεθνής Αγωνιστικός Μαραθώνιος Ειρήνης Αθηνών Γρ. Λαμπράκης». Συνέχισε με την ίδια ονομασία μέχρι το 2001, όπου μετονομάστηκε σε «Κλασσικός Μαραθώνιος Αθηνών Γρ. Λαμπράκης», ενώ το 2014 πήρε την σημερινή του ονομασία «Μαραθώνιος Αθήνας.

Ο Αυθεντικός» αφιερωμένος στον ειρηνιστή Γρ. Λαμπράκη.Οι 30.00 δρομείς που θα συμμετέχουν προέρχονται από 83 διαφορετικές χώρες και από 100 διαφορετικές εθνικότητες, ενώ θα λάβουν μέρος στους αγώνες 5.000 μέτρων, 10.000 μέτρων και του κλασσικού Μαραθωνίου δρόμου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top