Hyundai TUCSON, i20N και IONIQ 5 :Κατέκτησαν οκτώ βραβεία

Δείτε για ποιους λόγους βραβεύτηκαν 

Hyundai TUCSON  i20N  IONIQ 5 βραβεία

Οι διακρίσεις αφορούν στο νέο Hyundai TUCSON που αναδείχθηκε «Car of the Year» από την Carbuyer.Παράλληλα, βραβεύτηκε επίσης ως το «Καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο» και «Καλύτερο υβριδικό αυτοκίνητο». Το συμπαγές SUV διατίθεται με τη μεγαλύτερη γκάμα ηλεκτροκινητήρων στην κατηγορία του, συμπεριλαμβανομένων υβριδικών, plug-in υβριδικών και βενζίνης με 48V Hybrid επιλογές. 

Επιπλέον, τα καλύτερα χαρακτηριστικά ασφάλειας της TUCSON, όπως το Forward Collision-shmangien Assist (FCA) και το Blind-spot Collision-shmangien Assist (BCA), αναδεικνύουν την  οδηγική εμπειρία που προσφέρει.


Με τα βραβεία Carbuyer Best Car 2022 τιμήθηκαν επίσης το Hyundai i20 Nως το «Καλύτερο Hot Hatchback» και το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai IONIQ 5 ως το «Καλύτερο εταιρικό αυτοκίνητο» και το «Καλύτερο οικογενειακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο».Η ομάδα του Carbuyer δοκίμασε με αυστηρά κριτήρια κάθε μοντέλο και έκρινε τους νικητές έναντι των αντιπάλων τους ως προς το κόστος, τις επιδόσεις, την άνεση, την ασφάλεια και την πρακτικότητα.


Επιπλέον, στα 2021 News UK Motor Awards, το IONIQ 5 κέρδισε τους τίτλους του «Best Designed Car of the Year» - ξεπερνώντας οχήματα όπως η Aston Martin V12 Speedster και η Maserati MC20- και το «Motoring Innovation of the Year» - χάρη στα άνετα καθίσματά του και την τεχνολογία Vehicle-to-Load στα νέα τους αυτοκίνητα, αλλά η Hyundai είναι η πρώτη που ανέπτυξε πραγματικά αυτήν την ιδέα σε ένα αυτοκίνητο παραγωγής, με εξαιρετικά άνετα ανακλινόμενα καθίσματα που επιτρέπουν χαλάρωση υψηλούεπιπέδου στα διαλείμματα από την οδήγηση.

 Επίσης η τεχνολογία Vehicle-to-Load μετατρέπει το IONIQ 5 σε μια τράπεζα ενέργειας σε τροχούς, η οποία επιτρέπει κάθε είδους δυνατότητα υπαίθριας δραστηριότητας, από τη φόρτιση ηλεκτρονικών ποδηλάτων έως την τροφοδοσία φώτων και συσκευών σε κατασκήνωση. Τα βραβεία κρίθηκαν από ειδική ομάδα δημοσιογράφων αυτοκινήτων των μέσων Driving.co.uk, Sunday 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top