H νέα Ducati Multistrada ...ξεπούλησε

Ξεπέρασε το φράγμα των 5.000 πωλήσεων παγκοσμίως

Ducati Multistrada πωλήσεις 2021

 

Έξι μήνες μετά το λανσάρισμά της, η Ducati Multistrada V4 ξεπέρασε το ορόσημο των 5.000 πωλήσεων, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μοτοσυκλέτα “Νο. 5.000” είχε παραγγελθεί από έναν Ducatista στη Γερμανία. Η Multistrada V4 S Sport με πλήρη εξοπλισμό, παραδόθηκε με κάθε επισημότητα στον κ. Karl-Heinz Lebensieg, τον τυχερό πελάτη, από τον αντιπρόσωπο της Ducati στο Ingolstadt. Παράλληλα, η Ducati Motor Deutschland παρέδωσε στον κ. Lebensieg ένα αναμνηστικό γλυπτό που απεικονίζει τη Multistrada V4, μαζί με ένα πιστοποιητικό που βεβαιώνει τον σειριακό αριθμό αυτής της ιδιαίτερης μοτοσυκλέτας.

Η νέα Multistrada V4, που είχε παρουσιαστεί το τελευταίο τρίμηνο του περασμένου έτους στην εκδήλωση 2021 Ducati World Première, είναι μια μοτοσυκλέτα στην οποία οι επιδόσεις και ο σπορ χαρακτήρας της Ducati συνδυάζονται με άνευ προηγουμένου άνεση οδήγησης και ευελιξία. Ως αποτέλεσμα, είναι ιδανική για χρήση σε όλους τους δρόμους και όλες τις συνθήκες.

Εξοπλισμένη με τον κινητήρα V4 Granturismo, η Multistrada V4 έχει διαστήματα συντήρησης (έλεγχος βαλβίδων) κάθε 60.000 χλμ., προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης πλήρους απεικόνισης, με χάρτες που μπορούν να προβληθούν απευθείας στον πίνακα οργάνων και είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο που είναι εξοπλισμένη με μπροστινό και πίσω ραντάρ, για επιπλέον ασφάλεια.

Για να καλύψει τις ποικίλες ανάγκες των πελατών της, η Ducati δημιούργησε διαφορετικές διαμορφώσεις για τις εκδόσεις που απαρτίζουν την γκάμα της νέας Multistrada. Ο διαδικτυακός Ducati Configurator, διαθέσιμος στο site της μάρκας στο Ducati.com, επιτρέπει στον υποψήφιο πελάτη την πλήρη διαμόρφωση της μοτοσυκλέτας του σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο, με επιλογή πακέτων αξεσουάρ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του, προκειμένου στη συνέχεια να επισκεφθεί για το τελικό στάδιο και την παραγγελία, τον dealer της περιοχής του.

Η νέα Multistrada είναι διαθέσιμη σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις και στην Ελλάδα, στο Ducati Athens και το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών Ducati.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top