Ξεκινά ο αγώνας ADAC Opel e-Rally Cup

Τα έβαλαν στην πρίζα

ADAC Opel e-Rally Cup έναρξη τοποθεσία

H πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του ADAC Opel e-Rally Cup θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο. Ο τόπος διεξαγωγής του εναρκτήριου αγώνα του πρώτου κυπέλλου αγώνων ράλι στον κόσμο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το ADAC Rally Stemweder Berg το οποίο πραγματοποιείται στην περιοχή του Lübbecke, στα σύνορα μεταξύ Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και Κάτω Σαξονίας. Δεκατρείς ομάδες από πέντε χώρες θα δώσουν το παρών με το Opel Corsa-e Rally στην πρεμιέρα του Γερμανικού Πρωταθλήματος Ράλι για το 2021.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να δημιουργήσει το ντεμπούτο σε αγώνα ράλι του δύο φορές πρωταθλητή στο DTM Timo Scheider. «Να μάθω πολλά πράγματα, να φέρω αλώβητο στον τερματισμό το Corsa-e Rally, να μην ντροπιάσω τον εαυτό μου και να το διασκεδάσω» δήλωσε ο 42-χρονος περιγράφοντας τους προσωπικούς του στόχους στο πρώτο του ράλι στην επιτυχημένη αγωνιστική του καριέρα. Ο πολύπειρος συνοδηγός Tobias Braun θα διασφαλίσει ότι ο πρωταθλητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rallycross θα γνωρίζει τις επικείμενες προκλήσεις στο δρόμο, τόσο εντός όσο και εκτός των ειδικών διαδρομών του αγώνα.

Ένα άλλο Corsa-e Rally θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των ειδικών διαδρομών μπροστά από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του ADAC Rally Stemweder Berg, και αυτό με συνοδηγούς που θα εναλλάσσονται. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ειδικών διαδρομών την Παρασκευή, οι podcasters Max και Jakob θα βρεθούν στο “καυτό κάθισμα” του ηλεκτρικού αυτοκινήτου των 100 kW / 136 hp, και την επόμενη μέρα, ο πιλότος και οδηγός εξέλιξης της Opel Motorsport, Volker Strycek, θα περιμένει δύο ακόμα γνωστούς επιβάτες.

Ο ηθοποιός και θαυμαστής της Opel, Roman Knižka, θα ζήσει τον παλμό του αγώνα στο Stemwede τόσο κοντά όσο και το μοντέλο Ashley. Η 22χρονη από το Μόναχο κέρδισε την πολυπόθητη δουλειά στην Opel στη φετινή 16η σεζόν του "Germany's Next Top Model" σε μια φωτογράφιση με το Mokka.

Το σήμα εκκίνησης για τις ομάδες του Corsa-e Rally θα δοθεί την Παρασκευή το απόγευμα στις 17:01 CET. Στον αγώνα υπάρχουν συνολικά οκτώ ειδικές διαδρομές, δυστυχώς χωρίς θεατές λόγω της πανδημίας. Το ADAC Opel e Rally Cup 2021 αποτελείται από επτά γύρους με αποκορύφωμα το Barum Czech Rally Zlín, τον τσεχικό γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top