Η απόλυτη πρωτιά της  Peugeot στις εταιρικές πωλήσεις 

Ποιο είναι το μερίδιο αγοράς που κατέκτησε 

Peugeot εταιρικές πωλήσεις πρώτη

Στην κορυφή των εταιρικών πωλήσεων βρίσκεται η Peugeot και το πρώτο τετράμηνο του 2021 με μερίδιο αγοράς 14,6%, επιβεβαιώνοντας πως τα μοντέλα της αποτελούν τον ιδανικό εταίρο για το νέο επιχειρείν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τους έντονους κραδασμούς που έχει δεχτεί τελευταία η αγορά του αυτοκινήτου, είναι αξιοσημείωτη η επιτυχία της μάρκας, όντας πρώτη στις εταιρικές πωλήσεις τις δύο τελευταίες διαδοχικές χρονιές.  


Το best seller Peugeot 208 κερδίζει συνεχώς έδαφος ως η απόλυτη επιλογή στις πιο νευραλγικές θέσεις των τμημάτων πωλήσεων, έχει ήδη αποσπάσει 26 διεθνή βραβεία από το λανσάρισμά του έως σήμερα, ενώ πρόσφατα το e-208 αναδείχθηκε το καλύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο εταιρικής χρήσης στη Γαλλία για το 2021.  


Παράλληλα, τόσο το Peugeot 2008 όσο και το 3008 βρίσκονται πλέον στην κορυφή των επιλογών από τα υψηλόβαθμα στελέχη των επιχειρήσεων (διαδικασία user – chooser) μεταξύ άλλων premium προτάσεων από την αγορά.  

Στο εταιρικό κανάλι των πωλήσεων και συγκεκριμένα στην μακροχρόνια μίσθωση, οι κινητήρες πετρελαίου έχουν διείσδυση 87%. Η Peugeot με τους κινητήρες BlueHDi κερδίζει την μερίδα του λέοντος, αφενός γιατί είναι διαθέσιμοι σε όλα τα μοντέλα της, και αφετέρου γιατί διακρίνονται για την οικονομία καυσίμου, την χαμηλή εκπομπή ρύπων αλλά και την άριστη απόδοσή τους σε επίπεδο ισχύος και ροπής. Αξιοσημείωτη εξίσου, είναι και η διείσδυση των υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών εκδόσεων στην μακροχρόνια μίσθωση, καθώς εξασφαλίζουν για τον χρήστη χαμηλό φορολογικό συντελεστή και μηδενικό εταιρικό φόρο αντίστοιχα.   


Η σημαντική επιτυχία της Peugeot συνίσταται σε πλήθος παραγόντων, μεταξύ των οποίων η  υψηλή αξιοπιστία, οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι  κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης, η δύναμη της επιλογής μεταξύ θερμικών, ηλεκτρικών και υβριδικών κινητήρων, πρωτίστως όμως οι εξατομικευμένες προτάσεις που παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot του ομίλου Συγγελίδη καθώς και η μοναδική εξυπηρέτηση After Sales πανελλαδικά.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top