Η Kia αποκάλυψε το ηλεκτρικό EV6 

Λίγο πριν από την  παγκόσμια πρεμιέρα του 

Kia EV6 αποκάλυψη

Η Kia Corporation αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες του εξωτερικού και εσωτερικού σχεδιασμού του EV6, του πρώτου αποκλειστικού ηλεκτρικού οχήματος μπαταρίας (BEV) με χρήση πλατφόρμας E-GMP, πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του. Το EV6 σχεδιάστηκε σύμφωνα με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «Opposites United», η οποία εμπνέεται από τις αντιθέσεις που υπάρχουν στη φύση και στην ανθρωπότητα. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του σχεδιασμού υπάρχει μια νέα οπτική ταυτότητα που δημιουργεί θετικές δυνάμεις και ενέργεια, με διαφορετικούς συνδυασμούς από αιχμηρά στιλιστικά στοιχεία και ανάγλυφα σχήματα. 


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του νέου εσωτερικού είναι μια high-tech κυρτή οθόνη υψηλής ευκρίνειας με απεικόνιση και της πλοήγησης (AVN). Η απλή στιλιστική άποψη της ευρείας κυρτής οθόνης και του λεπτού ταμπλό δίνει στο χώρο μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας. Εκτείνεται από το τιμόνι προς το μέσο του αυτοκινήτου, εμφανίζει ένα πίνακα οργάνων μπροστά από τον οδηγό, καθώς και την περιοχή απεικόνισης των πολυμέσων και της πλοήγησης πάνω από την κεντρική κονσόλα. Το πλάτος της οθόνης δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία για τον οδηγό, ενώ ένας ελάχιστος αριθμός φυσικών διακοπτών προσφέρει μια απρόσκοπτη και χαλαρωτική εμπειρία οδήγησης. 
Κάτω από την οθόνη AVN, οι επιβάτες ελέγχουν τις ρυθμίσεις HVAC (θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού) χρησιμοποιώντας απτικούς «διακόπτες», ενώ κάτω από αυτό το πάνελ, το ταμπλό κλίνει προς τα εμπρός του αυτοκινήτου, δημιουργώντας μια αίσθηση ευρυχωρίας για τις εμπρός θέσεις των επιβατών. 


Η νέα φιλοσοφία σχεδιασμού κάνει ντεμπούτο στο EV6 και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Kia. Αυτή η φιλοσοφία βασίζεται σε πέντε βασικούς πυλώνες σχεδιασμού: ‘Bold for Nature’, ‘Joy for Reason’, ‘Power to Progress’, ‘Technology for Life’ και ‘Tension for Serenity’. Η επίσημη πρεμιέρα του EV6 θα γίνει, κατά τη διάρκεια της ειδικής διαδικτυακής παρουσίασης την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top