Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας BMW M3 

Πότε θα την δούμε στους δρόμους 

Νέα BMW M3 παραγωγή άφιξη

Ξεκίνησε η  παραγωγή της νέας BMW M3 στο εργοστάσιο του BMW Group στο Μόναχο. 35 χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης M3, η BMW M GmbH παρουσίασε την τελευταία γενιά των μοντέλων υψηλών επιδόσεων στην πολυτελή μεσαία κατηγορία τον Σεπτέμβριο: τη νέα BMW M3 και τη νέα BMW M4.

 
Η άφιξη της νέας BMW M3 ολοκληρώνει την οικογένεια της Σειράς 3 στο εργοστάσιο του Μονάχου. Από τη Σειρά 3 Sedan και Touring μέχρι την M3, σε plug-in υβριδικές, βενζινοκίνητες και diesel εκδόσεις – όλα τα μοντέλα και όλα τα συστήματα κίνησης κατασκευάζονται στην ίδια γραμμή παραγωγής. Η ανεξάρτητη διαδικασία συναρμολόγησης για την οροφή της M4 Coupe από CFRP, θα μπορεί να υιοθετηθεί και για τη νέα M3. Από την άλλη, στο τμήμα παραγωγής καθισμάτων του εργοστασίου του Μονάχου όπου κατασκευάζονται τα νέα bucket καθίσματα από ανθρακονήματα, εισάγονται εντελώς νέες ροές εργασιών για χειροποίητη παραγωγή. Το καπό και τα πλαϊνά πάνελ της M3 είναι επίσης χειροποίητα και συναρμολογούνται στο χέρι.


Και τα δύο μοντέλα BMW M χρησιμοποιούν έναν υψηλόστροφο, εν σειρά εξακύλινδρο κινητήρα τεχνολογίας M TwinPower Turbo με δύο διαφορετικά επίπεδα ισχύος. Επίσης, θα μπορούν να εφοδιάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, κάτι μοναδικό στην κατηγορία. Άλλες επιλογές είναι ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης M xDrive, εναλλακτικά αντί της στάνταρ πίσω κίνησης (RWD). Για πρώτη φορά στην ιστορία των μοντέλων BMW M3 και BMW M4, ένα σύστημα τετρακίνησης θα διατίθεται από το καλοκαίρι του 2021.Το λανσάρισμα των νέων BMW M3 και BMW M4 Coupe θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2021. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top