Με ποια ελαστικά είναι εξοπλισμένο το νέο Volkswagen ID.3 

Παραδίδεται σε πελάτες σε όλη την Ευρώπη

VW ID.3 Goodyear

Η Volkswagen κυκλοφόρησε το νέο της μοντέλο Volkswagen ID.3, το πρώτο όχημα του γερμανικού κατασκευαστή που είναι εξ ολοκλήρου ηλεκτροκίνητο. Σύμφωνα με την Volkswagen, το συγκεκριμένο μοντέλο σηματοδοτεί την «αρχή μιας νέας εποχής, η οποία βασίζεται στην ηλεκτροκίνηση». Το ID.3 βασίζεται στην πλατφόρμα MEB, τη νέα 100% ηλεκτρική πλατφόρμα του Volkswagen Group, η οποία αναμένεται να οδηγήσει στην παραγωγή και άλλων μοντέλων στο κοντινό μέλλον. 


Το νέο Volkswagen ID.3, το οποίο τώρα παραδίδεται σε πελάτες σε όλη την Ευρώπη, θα είναι εξοπλισμένο με τα θερινά ελαστικά Goodyear EfficientGrip Performance σε διαστάσεις 215/55 R18, 215/50 R19 και 215/45 R20, αλλά και με τα χειμερινά ελαστικά UltraGrip Performance και UltraGrip Performance+, σε διαστάσεις 215/55 R18 και 215/50 R19. 

Τα ελαστικά που τοποθετούνται ως αρχικός εξοπλισμός στο Volkswagen ID.3 ανταποκρίνονται πλήρως στα υψηλά πρότυπα του διάσημου Γερμανικού κατασκευαστή αυτοκινήτων χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, που ταιριάζουν απόλυτα στις προδιαγραφές της ηλεκτροκίνησης. Τα ελαστικά EfficientGrip Performance της Goodyear είναι ηγέτες στην κατηγορία υψηλών επιδόσεων. Χαρακτηρίζονται από υψηλή χιλιομετρική απόδοση και υψηλή απόδοση φρεναρίσματος τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top