Μόνο σε 150 αντίτυπα θα βγει η ειδική έκδοση BMW M4 Competition Coupé

Πότε ξεκινούν οι παραδόσεις των πρώτων αυτοκινήτων 

BMW M4 Competition Coupé

Λίγες  μόλις εβδομάδες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της, η BMW M παρουσιάζει μία πολύ ξεχωριστή έκδοση της BMW M4 Competition Coupé .Προϊόν συνεργασίας με τη Νεοϋορκέζικη εταιρεία lifestyle Kith, η BMW M4 Competition x Kith θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό μόλις 150 αντιτύπων, ενώ χαρακτηρίζεται από μοναδικές λεπτομέρειες εσωτερικού και εξωτερικού. 


Η ειδική έκδοση υιοθετεί το ίδιο τεχνικό προφίλ με την BMW M4 Competition Coupé. Ο νέος, εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας προέρχεται από την υψηλόστροφη μονάδα της BMW M GmbH και χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά της τεχνολογίας M TwinPower Turbo για την παραγωγή 375 kW (510 hp), ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 650 Nm. Το οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό. Η επιτάχυνση 0 – 100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ το κοντέρ γράφει 200 km/h μετά από 12,5 δεύτερα. Εκτός από την κλασική πίσω κίνηση, η BMW M4 Competition x Kith διατίθεται κατόπιν παραγγελίας – όπως η BMW M4 Competition Coupé – με M xDrive all-wheel drive.


Πέρα από το βασικό εξοπλισμό της BMW M4 Competition Coupé και τις λεπτομέρειες που σφραγίζουν τη συνεργασία με την Kirth, η special-edition διατίθεται και με έξτρα εξοπλισμό. Στη λίστα προαιρετικών επιλογών, εκτός από τα φρένα M Compound, τις σφυρήλατες ζάντες M και τα μπάκετ καθίσματα M Carbon περιλαμβάνονται το πακέτο εξωτερικού M Carbon, φώτα BMW Laserlight και BMW Individual lights Shadowline. Στην καμπίνα κυριαρχούν διακοσμητικές λωρίδες Carbon Fibre και χειριστήρια με ηλεκτρολυτικά επιμεταλλωμένες επιφάνειες. 


Αντλώντας από την ενέργεια και τον παλμό ενός νεανικού και επιδραστικού streetwear brand, η BMW M GmbH προχώρησε σε μία νέα συνεργασία, μετά το επιτυχημένο εγχείρημα με το σύγχρονο καλλιτέχνη FUTURA 2000, επιχειρώντας άνοιγμα σε μία νέα αγορά. Για τον ιδρυτή της Kith και θαυμαστή της BMW, Ronnie Fieg, η συνεργασία σηματοδοτεί το κλείσιμο του κύκλου ενός συναισθηματικού ταξιδιού. Η BMW M4 Competition x Kith είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία από τις 23 Οκτωβρίου. Την ίδια στιγμή, η Kith θα προσφέρει μία συλλογή 96 κομματιών με αποκλειστικής σχεδίασης είδη ένδυσης και αξεσουάρ σε όλα τα καταστήματά της και online.
Οι παραδόσεις της BMW M4 Competition x Kith θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2021.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top