Πώς μπορείτε να έχετε αποκλειστική πληροφόρηση για το νέο Nissan Ariya 

Η κωδική λέξη...Horizon

Nissan Ariya Horizon

Για να γιορτάσει το  καινοτόμο πνεύμα  που έφερε στη ζωή το αμιγώς ηλεκτρικό coupé crossover Nissan Ariya, η Nissan αποκαλύπτει το ταξίδι της ανακάλυψης με την ανείπωτη σχεδιαστική ιστορία του Ariya, που ονομάζει Horizon. Πρόκεται για ένα ειδικά διαμορφωμένο  ψηφιακό μαγκαζίνο, το Zine, γεμάτο με πλούσια “ταπετσαρία” ιστοριών, όμορφη φωτογραφία και αποκλειστικό περιεχόμενο βίντεο. Το Horizon προσφέρει μια άνευ προηγουμένου άποψη στη σύλληψη του οχήματος που αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Εξιστορώντας  τις ιστορίες του σχεδιασμού του Ariya με εξαιρετική λεπτομέρεια, χαρτογραφεί την αρχή  της διαδικασίας σχεδιασμού του,  μέσα από το πρίσμα των ομάδων υψηλής ειδίκευσης στην Nissan.

 
Εξερευνώντας στα ενδότερα της Nissan Design Europe, το Horizon εκτείνει την ύλη του  από τους σχεδιαστές και διαχειριστές των  χρωμάτων, έως τον πηλό και τους ψηφιακούς διαμορφωτές. Τα προσωπικά ανέκδοτα που μοιράζονται αυτές οι ομάδες,  αποκαλύπτουν τα πάθη, τις εμπνεύσεις και τη δημιουργικότητά τους για το Ariya, αποκαλύπτοντας ακριβώς πώς το πρώτο σκίτσο μετατράπηκε σε ένα λεπτομερές σχεδιαστικά πρωτότυπο. 


Από την παγκόσμια πρεμιέρα του Ariya τον περασμένο Ιούλιο, οι  υποψήφιοι αγοραστές  σε όλη την Ευρώπη έχουν δείξει έντονο ενθουσιασμό για το αυτοκίνητο με περισσότερα από 10.000 άτομα να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Το Όσλο, το Λονδίνο, το Ελσίνκι, το Παρίσι και η Μαδρίτη είναι οι  πέντε πόλεις στην κορυφή της λίστας, όπου κατοικούν αυτοί οι ενδιαφερόμενοι. 


Σε μια σειρά από επτά μοναδικές ιστορίες, οι αναγνώστες μαθαίνουν περίπλοκες λεπτομέρειες από  το πώς η ιδέα της σχεδίασης  του Ariya ζωντανεύει, μέσα από τις  συναρπαστικές συνομιλίες μεταξύ κορυφαίων σχεδιαστών, μέχρι τα ημερολόγια σχεδιασμού των τεχνιτών που βρίσκονται πίσω από την κατασκευή του αυτοκινήτου, αλλά  και μια εξερεύνηση στην επίδραση της Ιαπωνικής καλλιτεχνίας.

Κάθε ιστορία προσφέρει μια πιο προσεκτική ματιά στην ομαδική εργασία, την αφοσίωση και το πάθος που βοήθησαν να καθορίσουν το Ariya ως το νέο είδωλο του Nissan Intelligent Mobility και ως  ένα όχημα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών. 
Οι συναρπαστικές ιστορίες του Horizon ζωντανεύουν ακόμη περισσότερο σε μια συναρπαστική σειρά βίντεο,  προσβάσιμη σε όλο το Zine και στο κανάλι Youtube της Nissan (σύνδεσμος). Το Zine  θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένα αντίτυπα, αλλά και ψηφιακά για να το απολαύσουν οι αναγνώστες σε όλη την Ευρώπη. 

Μπορείτε επίσης να εκδηλώσετε και εσείς ενδιαφέρον και  να  λαμβάνετε αποκλειστικές ενημερώσεις για το Ariya, μεταβαίνοντας στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/ariya.html  

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top