Το νέο CUPRA Garage κρύβει εκπλήξεις

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αγωνιστικά προϊόντα και lifestyle αξεσουάρ

CUPRA Garage

Η CUPRA ξεκινά μία νέα ηλεκτρική περιπέτεια. Η μάρκα, στα εγκαίνια του πρώτου CUPRA Garage στην Ευρώπη, στo Αμβούργο, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα Extreme E, ως βασικός συνεργάτης της ABT Sportsline.Με αυτή την ανακοίνωση, η CUPRA γίνεται η πρώτη μάρκα αυτοκινήτων που θα συμμετάσχει στη νέα διοργάνωση off-road με ηλεκτρικά SUV, που από τις αρχές του 2021 θα ταξιδέψει σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Η CUPRA γιόρτασε τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου CUPRA Garage στην Ευρώπη, στην πόλη του Αμβούργου, το οποίο προστίθεται στα 105 συνολικά σημεία πώλησης της μάρκας σε όλη τη χώρα.


Το CUPRA Garage στο Αμβούργο είναι η δεύτερη αποκλειστική αντιπροσώπευση της μάρκας παγκοσμίως, μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Πόλη του Μεξικού πέρυσι. Με τοποθεσία στα αστικά περίχωρα της πόλης, αυτό το κτίριο των 340 τετραγωνικών μέτρων, έχει ανακαινιστεί σε έναν σύγχρονο χώρο εμπνευσμένο από ένα γκαράζ και είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη μάρκα.

Το CUPRA Garage στο Αμβούργο χωρίζεται σε έναν εκθεσιακό χώρο με χωρητικότητα πέντε εκθεμάτων και ένα aftersales workshop. Το κατάστημα στελεχώνεται από μια ομάδα δύο CUPRA Masters και ενός διευθυντή πωλήσεων και είναι εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα ψηφιακά εργαλεία, όπως ένας χώρος εικονικής πραγματικότητας όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν τα επερχόμενα μοντέλα της μάρκας. Επιπλέον, το CUPRA Garage διαθέτει ποικιλία από αγωνιστικά προϊόντα και lifestyle αξεσουάρ. Η CUPRA έχει επίσης δημιουργήσει έναν χώρο με άμεση πρόσβαση στο δρόμο για παραδόσεις καινούργιων αυτοκινήτων και test drives.Αρχές του 2021, η εναρκτήρια σεζόν του Extreme E θα διεξαχθεί σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες, στην Αρκτική, την έρημο, το τροπικό δάσος, τον παγετώνα και τον ωκεανό, επιλέγοντας μέρη που έχουν ήδη καταστραφεί ή επηρεαστεί από την κλιματική αλλαγή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top