Επανεκκίνηση της παραγωγής στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland

Είχε σταματήσει για 3 μήνες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Nissan Sunderland επανεκκίνηση παραγωγής

Με εκατοντάδες ώρες προετοιμασίας να έχουν προηγηθεί προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής επιστροφή των εργαζομένων, κάθε παραγωγικό στάδιο σε ολόκληρο το εργοστάσιο έχει αξιολογηθεί αυστηρά, με περισσότερες από 5.000 διαδικασίες να ελέγχονται συνεχώς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του προσωπικού, ανά πάσα στιγμή.

Τα βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας περιλαμβάνουν νέο διαχωρισμό μεταξύ των χειριστών, όπως μπάρες και διαχωριστικά, καθώς και μονοδρόμηση συστημάτων, σε ολόκληρο το εργοστάσιο. Οι περιοχές ανάπαυσης έχουν επανασχεδιαστεί και οι ώρες διακοπής έχουν  προγραμματιστεί εκ νέου, προκειμένου να τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις , σε συνδυασμό με την αφαίρεση σημείων κοινής επαφής. Το προσωπικό θα διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας, για να εργάζεται με ασφάλεια.

Στην Ελλάδα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο, θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας. 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top