Η συνδεσιμότητα του Nissan Juke είναι σε άλλα επίπεδα

Διαθέτει τεχνολογία αιχμής

Nissan Juke NissanConnect  

Το νέο Nissan JUKE  διατίθεται με το  νέο ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης NissanConnect  το οποίο χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες αιχμής. Το σύστημα σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες NissanConnect Services, όπως το Apple CarPlay, το Google Home και ακόμη σε Wi-Fi για να είστε πάντοτε ενημερωμένοι. Το Nissan Intelligent integration σας κρατά σε συγχρονισμό με τον κόσμο γύρω σας.

Η διαθέσιμη πλοήγηση Nissan Door-to-Door προσφέρει οδηγίες που εύκολα και απρόσκοπτα, μπορούν να μετακινούνται από το συμβατό smartphone σας στην οθόνη αφής του Nissan JUKE. Εάν καταλήξετε να σταθμεύσετε μερικά τετράγωνα μακριά, μπορεί ακόμη και να στείλετε τη εναπομείνουσα διαδρομή με τα πόδια, στο τηλέφωνό σας.

Το JUKE και το Google Maps  σας βοηθούν να πλοηγηθείτε στον επόμενο προορισμό σας, ενώ σας κρατάει πάντα ενημερωμένους για το πρόγραμμά σας. Επιλέξτε ένα τραγούδι, αλλάξτε τον προορισμό σας ή απαντήστε σε ένα τηλεφώνημα με τα χέρια σας πάνω στο τιμόνι ή χρησιμοποιώντας τις εκατοντάδες διαθέσιμες φωνητικές εντολές.

Το  νέο Nissan JUKE μπορεί να λειτουργήσει όπως είπαμε ως σημείο πρόσβασης Wi-Fi. Με το διαθέσιμο  Wi-Fi hotspot , μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και οκτώ ξεχωριστούς φορητούς υπολογιστές , φορητές συσκευές παιχνιδιών, smartphones και tablet μέσα και γύρω από το όχημα Ο χειρισμός είναι ιδιαίτερα εύκολος  και καλύπτει από  σοβαρές  καταστάσεις, όπως  είναι η αυτόματη κλήση για βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος .Όμως  διαθέτει και χρηστικές  ευκολίες  όπως είναι δυνατότητα κλειδώματος από απόσταση. Επιπλέον έχετε πρόσβαση σε στατιστικές πληροφορίες: μέση ταχύτητα, αριθμός ταξιδιών, μέγιστη ταχύτητα, απόσταση που διανύθηκε και ακόμα περισσότερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top