Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό DACIA 

 Ποια είναι η αυτονόμία του 

Dacia Spring Electric ηλεκτρικό

Μέσα σε μόλις 15 χρόνια, η Dacia συγκλόνισε συθέμελα τον κόσμο του αυτοκινήτου, με τη φιλοσοφία της και τα επαναστατικά μοντέλα της, με αιχμή του δόρατος το Duster. Πιστή στη φήμη της ως ένας «παίκτης που αλλάζει τα δεδομένα στο αυτοκίνητο», η Dacia είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην εντυπωσιακή ιστορία της, με το λανσάρισμα του ηλεκτρικού Spring Electric, ενός concept-car που αποτελεί τον προπομπό του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Dacia. Με το Spring Electric, η Dacia είναι ο πρωτοπόρος της προσιτής ηλεκτρικής επανάστασης.  


Το concept-car Spring Electric είναι συνταυτισμένο με αυτό το όραμα, που ταυτόχρονα ασπάζεται τις αξίες και τη φιλοσοφία της Dacia. Αποτελεί τον προπομπό ενός 100% ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης, ενός 5θυρου μοντέλου που συνδυάζει επιτυχημένα την απλότητα και την αξιοπιστία, προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερους ανθρώπους σε μια πιο προσιτή και πιο ευαισθητοποιημένη μορφή αυτοκίνησης. Ελαφριά και συμπαγής σε διαστάσεις, η έκδοση παραγωγής του Dacia Spring Electric θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021, με αυτονομία της τάξης των 200 χλμ. (WLTP) εξασφαλίζοντας ευελιξία και ανέμελες αστικές και περιαστικές μετακινήσεις.

Εφοδιασμένο με ηλεκτρικό κινητήρα και μπαταρία προσαρμοσμένα στις ανάγκες της καθημερινής χρήσης, το Dacia Spring Electric εξυπηρετεί όλες τις πρακτικές ανάγκες των αστικών και περιαστικών μετακινήσεων. Πρόκειται για ένα στιβαρό αυτοκίνητο που προσφέρει τόσο στους πελάτες λιανικής, όσο και στους εταιρικούς το πλήρες φάσμα πλεονεκτημάτων των ηλεκτρικών οχημάτων: ευκολία οδήγησης, αθόρυβη λειτουργία,   Το Dacia Spring Electric είναι η ιδανική λύση για τις νέες υπηρεσίες μετακίνησης, όπως είναι οι στόλοι κοινόχρηστων αυτοκινήτων. Η βασική του έκδοση θα προσφέρεται για αυτή την αγορά, στην οποία το Groupe Renault έχει το μεγαλύτερο αμιγώς ηλεκτρικό κοινόχρηστο στόλο οχημάτων στην Ευρώπη (7.800 ZOE, Kangoo Z.E. & Twizy). 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top