Το νέο Renault TWINGO στο πλευρό των γυναικών με καρκίνο του μαστού

Συμμετέχει στο «Greece Race for the Cure» 

Renault TWINGO 1ο Greece Race for the Cure Χορηγός

Η Renault έχει φέτος την χαρά και την τιμή να συμμετάσχει, ως βασικός χορηγός στο 11ο Greece Race for the Cure, τον συμβολικό αγώνα Δρόμου 10χλμ. & 5χλμ. και Περιπάτου 2χλμ. που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», που διοργανώνεται στην Ελλάδα από το 2009 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής", με την έγκριση της οργάνωσης  Susan G. Komen και πλέον και ως ιδρυτικό μέλος του Think Pink Europe. To νέο Renault TWINGO θα είναι ο κύριος εκφραστής της Renault στο αγώνα για την ενημέρωση, την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Η επιλογή του νέου Renault TWINGO δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» αυτοκίνητο πόλης που το επιλέγουν κυρίως γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν πώς να το πετύχουν. Το Greece Race for the Cure® διοργανώνεται την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, με αφετηρία το Ζάππειο σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και με την έγκριση της αμερικανικής Οργάνωσης Susan G. Komen.

Η ελληνική διοργάνωση είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ανάμεσα σε 140 διοργανώσεις που πραγματοποιούνται παγκοσμίως, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ενδυνάμωση των ασθενών. 

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top