Αναβαθμίζονται τα μοντέλα της BMW

Φτιάξτε την αποκλειστική σας "μπέμπα" 

BMW Αναβάθμιση

 Η BMW κάνει το επόμενο βήμα στην ενίσχυση της οδηγικής απόλαυσης αλλά και της απόδοσης της τρέχουσας γκάμας μοντέλων της με το λανσάρισμα της προηγμένης ήπιας υβριδικής τεχνολογίας το φθινόπωρο του 2019. Η τοποθέτηση ενός συστήματος ‘μίζας-γεννήτριας’ 48V στην BMW Σειρά 5 για πρώτη φορά έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της αύξησης της κινητήριας ισχύος και της μείωσης της κατανάλωσης και των ρύπων. Από την άλλη, τα plug-in υβριδικά μοντέλα BMW 330e Sedan BMW 530e Sedan και BMW 530e xDrive Sedan  θα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και καθημερινή πρακτικότητα από το Νοέμβριο του 2019, με την προσθήκη ενός κοτσαδόρου στη λίστα επιλογών.

Ανάμεσα στις πιο ελκυστικές νέες αφίξεις είναι το πακέτο M Performance για την BMW M135i xDrive , BMW Laserlight για την BMW Σειρά 5 και η οροφή M Carbon για τη νέα BMW Σειρά 8 Gran Coupe. Τέλος, νέες επιλογές για το εξωτερικό και το εσωτερικό παρέχουν πλείστες νέες δυνατότητες εξατομίκευσης των νέων BMW X5, BMW X6 και BMW X7.


Το Driving Assistant Professional υποστηρίζει τους οδηγούς ποικιλοτρόπως σε μονότονες και περίπλοκες κυκλοφοριακές συνθήκες. Η γκάμα λειτουργιών του περιλαμβάνει τώρα 3D απεικόνιση της περιοχής γύρω από το όχημα, που διατίθεται σε όλα τα μοντέλα με BMW Live Cockpit Professional από τον Ιούλιο του 2019. Το BMW Intelligent Personal Assistant αναβαθμίζεται επίσης λειτουργικά. Από τον Ιούλιο του 2019 οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις σχετικές ρυθμίσεις μέσω ενός ανεξάρτητου μενού στο BMW Operating System 7.0. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός μπορεί να ρυθμίζει τις λειτουργίες του BMW Intelligent Personal Assistant ανάλογα με την εκάστοτε οδηγική κατάσταση. Για παράδειγμα, οι ευφυείς και ‘προληπτικές’ λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται, και οι ειδοποιήσεις και οι τηλεφωνικές κλήσεις μπορούν να κρατούνται απόρρητες εάν υπάρχουν επιβάτες στο αυτοκίνητο.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top