Οι τιμές του νέου επταθέσιου VW Tiguan Allspace στην Ελλάδα 

Με ποιους κινητήρες έρχεται 

VW Tiguan Allspace Τιμή Ελλάδα

Η ειδοποιός διαφορά του Tiguan Allspace σε σχέση με το «απλό» Tiguan είναι οι μεγαλύτερες διαστάσεις. Το αυξημένο κατά 21,5cm μήκος του Tiguan Allspace προσφέρει τη δυνατότητα είτε για μεγαλύτερο χώρο αποσκευών είτε για μία 3η σειρά καθισμάτων - η οποία ανήκει στο βασικό εξοπλισμό - που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση δύο επιπλέον επιβάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο επιπλέον καθίσματα της 3ης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν μεμονωμένα και να δώσουν την δυνατότητα τοποθέτησης αντικειμένων μεγάλου μήκους.

 
Το  Tiguan Allspace διαθέτει και όλες τις τεχνολογίες ασφάλειας που εξοπλίζουν και το «απλό» Tiguan. Συστήματα ασφάλειας που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό και αποδεικνύονται χρησιμότατα στις καθημερινές συνθήκες κυκλοφορίας είναι το Adaptive Cruise Control, το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου (Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring), η υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας (Lane Assist), το ενεργό καπό (Active Hood), το αυτόματο σύστημα πέδησης μετά τη σύγκρουση (Multi Collision Brake).  
Όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, το Tiguan Allspace είναι πάντα συνδεδεμένο με το περιβάλλον, διαθέτοντας στο βασικό του εξοπλισμό τις υπηρεσίες Volkswagen Connect ενώ μπορεί να διασυνδεθεί με κινητά τηλέφωνα μέσω της App Connect. 


Το Tiguan Allspace διατίθεται στην πλούσια έκδοση Advance, που συγκρινόμενη με την αντίστοιχη έκδοση Advance του Tiguan, περιλαμβάνει επιπλέον εξοπλισμό όπως 3η σειρά καθισμάτων, φώτα ημέρας LED, κάμερα οπισθοπορείας και Park Assist, ηλεκτρικό κλείσιμο χώρου αποσκευών κλπ..  To Tiguan Allspace είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελίες στην Ελλάδα, με προτεινόμενες τιμές λιανικής που ξεκινούν από 34.910 €, για την έκδοση 1.5 TSI 150 PS με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG, 7 σχέσεων. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τιμή της ίδιας έκδοσης για ειδικές κατηγορίες πελατών (π.χ πολύτεκνοι, άτομα με ειδικές ανάγκες κτλ.) διαμορφώνεται στα 28.782 €. 

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top