Νίκη για το Abarth 124 rally στο ERC2

Το μυστικό η απόδοση στις γρήγορες ειδικές διαδρομές  

Abarth 124 rally νίκη ERC2

Το Abarth 124 rally κατέκτησε ακόμα μία νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ERC2 με τον Andrea Nucita να κυριαρχεί στο Barum Rally Zlin στην Τσεχία.Με αυτό το αποτέλεσμα ο Nucita ενίσχυσε περαιτέρω την πρωτοπορία του στο Abarth Rally Cup, ενώ πλέον βρίσκεται στη 2η θέση του ERC2.Στο βάθρο βρέθηκε και ο Πολωνός οδηγός Dariusz Polonski που με το Abarth 124 rally συνεχίζει να έχει ελπίδες για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου, αλλά και του Abarth Cup.

Δεύτερη συνεχόμενη και συνολικά τρίτη για τη χρονιά επιτυχία για το Abarth 124 rally στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ERC2, με το Ιταλικό πλήρωμα των Andrea Nucita - Bernardo Di Caro να κατακτούν τη νίκη στο Barum Rally Zlin στην Τσεχία. Με αυτή τη νίκη ο Nucita βρέθηκα ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του ERC2 έχοντας πλέον μία διαφορά μόλις 5 βαθμών από τον πρωτοπόρο Juan Carlos Alonso.

Οι γρήγορες ειδικές επέτρεψαν στο Abarth 124 rally να δείξει τη δυναμική του κυριαρχώντας στην κατηγορία μπροστά από αγωνιστικά με κίνηση σε όλους τους τροχούς.  Στο Abarth Rally Cup, η νίκη του Nucita μεγάλωσε τη διαφορά στους 8 βαθμούς από τον Polonski. Πλέον υπολείπεται μόλις ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί το Abarth Rally Cup 2019, το Ράλι Ουγγαρίας στις 8-10 Νοεμβρίου.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top