Δείτε τι εξοπλισμό έχει το VW Polo που κοστίζει 12.950 ευρώ 

Με τον κινητήρα βενζίνης 1.0 MPI EVO 80 ίππων

VW Polo Τιμή Εξοπλισμός

Το νέο Volkswagen Polo, ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Ελλάδα,  γίνεται τώρα ακόμα πιο προσιτό.  Ο «χιλιάρης» βενζινοκινητήρας της συγκεκριμένης έκδοσης ανήκει στην κατηγορία κινητήρων EVO, της Volkswagen και προσφέρει για πρώτη φορά στο Polo τεχνολογία που έχει παρουσιάσει η μάρκα σε μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών. Το αποτέλεσμα είναι «σπιρτάδα» και καλύτερες επιδόσεις με μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Χαρακτηριστικά, ο κινητήρας αποδίδει ισχύ 80 ίππων στις 6.200 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή τα 95 Nm στις 3.000 σ.α.λ. ενώ η μέση κατανάλωσή του είναι μόλις 4,8 λ./100χλμ.


To νέο Polo, στην έκδοση Trendline είναι πολύ πλούσια εξοπλισμένο, προσφέροντας κορυφαία επίπεδα ασφάλειας αλλά και άνεσης, σε οδηγό και επιβάτες. Ανάμεσα σε άλλα στοιχεία εξοπλισμού, το μοντέλο διαθέτει:
    Front Assist (σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου) με City Emergency Braking (σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης) και Pedestrian Monitoring (σύστημα αναγνώρισης πεζών)
    Fatigue Detection (σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού)
    Hill Start Assist (σύστημα υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα)
    Σύστημα πολυμέσων/Infotainment Composition Colour με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5” και υπολογιστή ταξειδιού PLUS 
    Volkswagen Connect ώστε οδηγός και επιβάτες να απολαμβάνουν μόνιμη, κορυφαία συνδεσιμότητα (connectivity) 
    Σύστημα αερόσακων κεφαλής για οδηγό και όλους τους επιβάτες
    Εμπρός προβολείς με αισθητήρα φώτων και λειτουργία Leaving/Coming Home


Το νέο Volkswagen Polo, με τον κινητήρα 1.0 MPI EVO 80PS και μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, στην έκδοση Trendline, θα είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 12.950 € για περιορισμένο χρονικό διάστημα και αριθμό αυτοκινήτων. Προσφέρεται και δυνατότητα χρηματοδότησης με το πρόγραμμα Volkswagen 4all και μηνιαία δόση 143 €. 

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top