Ξεκίνησε η παραγωγή για τρία νέα μοντέλα BMW Σειράς 8

Στην κορυφή η έκδοση με τα 530 άλογα

BMW Σειρά 8 Παραγωγή

Ξεκινά η παραγωγή για τρία νέα μοντέλα της οικογένειας BMW Σειράς 8 στο Εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing: πρόκειται για τη νέα BMW Σειρά 8 Gran Coupé, τη νέα M8 Competition Coupé και τη νέα M8 Competition Cabrio . Αυτό ανεβάζει το συνολικό αριθμό των εκδόσεων πολυτελών σπορ coupé που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Κάτω Βαυαρίας σε πέντε, με το έκτο μέλος της οικογένειας ήδη να διαφαίνεται στον ορίζοντα:

Οι τρεις εκδόσεις κινητήρων που θα διατίθενται για τη νέα BMW Σειρά 8 Gran Coupé από το φθινόπωρο του 2019 που θα λανσαριστεί στην αγορά αντανακλούν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του τετράθυρου πολυτελούς coupé.

Εκτός από τον κορυφαίο της γκάμας οκτακύλινδρο βενζινοκινητήρα 4.4 L (530 hp) και έναν  εξακύλινδρο σε σειρά diesel 320 hp με εντυπωσιακή ροπή, ένας υψηλόστροφος  3.0 L εξακύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας με μέγιστη ισχύ 340 hp διατίθεται τώρα για πρώτη φορά.

Η BMW M8 Gran Coupé θα γιορτάσει επίσης την παγκόσμια πρεμιέρα της αργότερα μέσα στη χρονιά, ενώ το εργοστάσιο του Dingolfing προάγεται σε πρωταρχική μονάδα παραγωγής πολυτελών οχημάτων της μάρκας BMW που συνεχίζει την προϊοντική της επέλαση σε αυτή την κατηγορία της αγοράς.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top