Δείτε όλες τις τιμές για το νέο Renault CAPTUR 1.3 TCe

Νέος κινητήρας με απόδοση 130 και 150 ίππους

Renault CAPTUR Νέος Κινητήρας

Τη γκάμα των κινητήρων του Renault CAPTUR,συμπληρώνει ο σύγχρονος turbo κινητήρας βενζίνης Energy 1.3 TCe. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας της συμμαχίας του Groupe Renault με την Daimler, με κορυφαία ιπποδύναμη 130 και 150 ίππων, κορυφαία ροπή 220 ή 250 Nm ανάλογα την έκδοση αλλά και χαμηλές τιμές μέσης κατανάλωσης που δεν ξεπερνούν τα 5,9 λτ./100 χλμ. Παράλληλα, και οι επιδόσεις του Renault CAPTUR 1.3 TCe είναι κορυφαίες, με το 0-100 να περιορίζεται στα 9,5 δλ. (έκδοση 1.3 TCe 150 EDC) και την τελική ταχύτητα να φτάνει στα 210 χλμ./ώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έκδοση των 150 ίππων, ο νέος κινητήρας συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων (EDC). 


Για να γίνει εφικτό  το αποτέλεσμα, τόσο σε επίπεδο απόδοσης όσο και κατανάλωσης, ο νέος κινητήρας κάνει χρήση προηγμένων τεχνολογιών, που έχουν την βάση τους στην τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από την επιτυχημένη, πολυετή εμπλοκή της Renault στη Formula 1.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος αυτός κινητήρας έχει υποβληθεί σε 40.000 ώρες δοκιμών πάνω σε δυναμόμετρο, που εγγυώνται την αντοχή και αξιοπιστία του. 


Το Renault CAPTUR 1.3 TCe διατίθεται από 15.980€, ενώ συνοδεύεται, όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου, από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια οδική βοήθεια. Εκτός των επιλογών με 130 και 150 ίππους, η γκάμα κινητήρων του δημοφιλούς crossover πλαισιώνεται από τον turbo κινητήρα βενζίνης 0,9 TCe 90hp και τον κινητήρα diesel 1.5 dCi 90hp, όλοι τους σύγχρονων προδιαγραφών ρύπων WLTP. Το Renault CAPTUR 1.3 TCe διατίθεται στις γνωστές εξοπλιστικές εκδόσεις (Authentic, Expression, Dynamic), αλλά και στην αναβαθμισμένη έκδοση Dynamic-X, που είναι άμεσα διαθέσιμη στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault. 

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top