Χαραλαμπόπουλος στο Traction: "Η ευγένεια πρέπει να κυριαρχεί"

Το επεισόδιο προβληθηκε την Κυριακή στις 14:15

Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία φορά, που συναντήθηκαν επί “Tractionικής” σκηνής, ο Κώστας Στεφανής και ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Τότε, βρισκόμασταν στην αυγή του ευρώ...

Σήμερα, πολλά έχουν αλλάξει, άλλα όμως παραμένουν διαχρονικά. Όπως το ταλέντο του Βασίλη, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», καθώς και η επιτυχία του Ford Focus στην αγορά.

Αφορμή για αυτή τη νοσταλγική και πολύ φιλική συνάντηση, ήταν το Ford Focus Vignale, που συνιστά την πιο πολυτελή έκδοση Focus, που κυκλοφορεί. Η βασική ιδέα του γυρίσματος ήταν να γίνει μια διασκευή του έργου, όμως δυστυχώς για τον αγαπητό μας Βασίλη Χαραλαμπόπουλο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά, καθώς το ρόλο της Οφηλίας ανέλαβε να παίξει ο Κώστας Στεφανής... Ακόμη και έτσι, τα τεχνολογικά συστήματα, ο πολυτελής εξοπλισμός και η ποιότητα του Ford Focus Vignale, «απάλυναν» τον πόνο του δημοφιλούς ηθοποιού!

«Όπως πάνω στη σκηνή πρέπει να είσαι σεβαστικός απέναντι στους συναδέλφους σου έτσι και μέσα στο αυτοκίνητο πρέπει να έχεις αυτή τη συμπεριφορά. Πρέπει να έχεις το νου σου και στον άλλον. Η ευγένεια πρέπει να κυριαρχεί. Αν θέλουμε να είναι οι άλλοι ευγενικοί απέναντί μας πρέπει να είμαστε και εμείς. Κάνουμε όλοι στον δρόμο πως βιαζόμαστε χωρίς στην πραγματικότητα να βιαζόμαστε» ανέφερε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Τα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ήταν:
➢ Hyundai i30 N Fastback: Το γράμμα Ν συνοδεύει πλέον τις σπορ εκδόσεις της Hyundai. Το i30 Ν Fastback γίνεται το δεύτερο μοντέλο των Κορεατών με τη συγκεκριμένη σφραγίδα και διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ισχύος 250 και 275 ίππων. Προσδεθείτε και φύγαμε, δια χειρών Μάνου Στεφανή και Θωμά Ευθυμίου!
➢ Mercedes Urbanetic: Ένα από τα πιο τολμηρά σχεδιαστικά πρωτότυπα της Mercedes έχει βαπτιστεί με το όνομα «Vision Urbanetic». Εντελώς αυτόνομο (χωρίς οδηγό), ηλεκτροκίνητο και πλήρως διασυνδεδεμένο με το περιβάλλον, δεν έχει να επιδείξει μόνο ένα εντυπωσιακό εξωτερικό σχήμα, που θυμίζει φουτουριστικό γλυπτό. Στην πραγματικότητα, το Mercedes Vision Urbanetic, είναι μέρος ενός ολόκληρου νέου «οικοσυστήματος» για τις καθημερινές αστικές μετακινήσεις του αύριο.
Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top