Δείτε τις τιμές του νέου Opel Vivaro στη Γερμανία 

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες 

Opel Vivaro

Η Opel λαμβάνει τώρα παραγγελίες για το νέο Vivaro, με τιμή εκκίνησης  24.600€ (όλες οι τιμές ισχύουν στη Γερμανία, χωρίς ΦΠΑ).. Μία ευρεία γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού και προηγμένων τεχνολογιών διατίθεται προαιρετικά. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip, κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών και σύστημα multimedia infotainment. Συστήματα υποστήριξης ελεγχόμενα από ραντάρ και με τη συμβολή της εμπρός κάμερας, περιλαμβάνουν σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Keep Assist), σύστημα αναγνώρισης οδικής σήμανσης (Traffic Sign Recognition), ευφυές cruise control και περιοριστή ταχύτητας, σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (Forward Collision Alert) και φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, προειδοποίηση τυφλού σημείου και park pilot μπροστά και πίσω.
Για πρώτη φορά, το Vivaro περιλαμβάνει προαιρετικό head-up display, που προβάλλει σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, διάφορες ρυθμίσεις συστημάτων υποστήριξης και πληροφορίες πλοήγησης στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Το προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip διασφαλίζει ευστάθεια και ασφάλεια σε ποικίλες ολισθηρές επιφάνειες, όπως λάσπη, χιόνι ή άμμος. 

Η Opel προσφέρει το νέο Vivaro σε τέσσερις βασικές εκδόσεις. Το βασικό panel van είναι το Vivaro Cargo στην τιμή των 24.600€.Με τιμή εκκίνησης 27.550 ευρώ, οι πελάτες μπορούν να διαμορφώνουν το νέο τους Vivaro ως crew cab με δύο σειρές καθισμάτων για έως έξι άτομα. Ξεκινώντας από την τιμή των 28.500€, το Vivaro ως FlexSpace crew cab προσφέρει στάνταρ διαχωριστικό πλέγμα πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων που μπορεί να αναδιπλώνεται . Το δάπεδο της περιοχής φόρτωσης φέρει ξύλινη επένδυση με αντιολισθητική επιφάνεια και αλουμινένιες ράγες.Το τρίτο μοντέλο, Vivaro Combi (με τιμή εκκίνησης 26.250€) είναι η κατάλληλη επιλογή για τη μεταφορά επιβατών, καθώς προσφέρει έως εννέα καθίσματα .Για πρώτη φορά, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν συρόμενες πόρτες ελεγχόμενες από αισθητήρες – το μόνο που χρειάζεται για να ανοίξουν οι πόρτες είναι μία κίνηση του ποδιού κάτω από την αντίστοιχη πλευρά του οχήματος.Η Opel θα προσφέρει επίσης το νέο Vivaro με σύστημα τετρακίνησης της Dangel μόλις ξεκινήσουν οι παραγγελίες του. Οι παραδόσεις στους πελάτες θα ξεκινήσουν φέτος το καλοκαίρι

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top