Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας BMW Σειρά 7 Sedan 

Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο με εξακύλινδρο κινητήρα

BMW Σειρά 7 Sedan

Η παραγωγή της νέας BMW Σειράς 7 Sedan ξεκίνησε στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing πριν από λίγες ημέρες. Σχεδόν τρεισήμισι χρόνια αφότου λανσαρίστηκε η έκτη γενιά, το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας BMW ανανεώθηκε αποκτώντας πιο δυναμική παρουσία. Το λεγόμενο “ψηφιακό λανσάρισμα” ήταν μία ιδιαίτερη πρόκληση για την έναρξη παραγωγής: αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή ενός νέου οχήματος φτάνει σε πλήρη ημερήσιο όγκο ουσιαστικά μέσα σε 24 ώρες.

Για να εξασφαλίζεται ότι ακόμα και το πρώτο όχημα πληροί πρότυπα υψηλής ποιότητας, τα περίπλοκα εξαρτήματα υποβλήθηκαν σε εικονικές δοκιμές ώστε να επιτυγχάνεται ακρίβεια εφαρμογής πριν την έναρξη της παραγωγής. Για πρώτη φορά σε όχημα του BMW Group, ένα plug-in υβριδικό σύστημα θα διατίθεται με εξακύλινδρο κινητήρα. Στην BMW 745e / 745Le ένας εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας 286 ίππων  συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 113 ίππων  για συνολική ισχύ 394 ίππων.

Η νέα BMW Σειρά 7 είναι το πρώτο όχημα του BMW Group με μπαταρία τέταρτης γενιάς. Η τελευταία τεχνολογία κυψελών μπαταρίας χαρίζει στο πολυτελές sedan πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως 58 km και εξασφαλίζει αθόρυβη οδήγηση μηδενικών ρύπων.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top