Το Renault Clio πρωταγωνιστεί στη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης 

Μαζί και το νέο Twingo

Renault Clio

Η Renault παρουσιάζει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης   την 5η γενιά του πιο εμβληματικού της μοντέλου του Clio , με 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του.

Το νέο Renault Clio θα είναι το πρώτο μοντέλο του Groupe Renault που θα εφοδιάζεται με τον υβριδικό κινητήρα E-Tech, που βασίζεται σε τεχνολογίες εξελιγμένες από τη Renault. Εξοπλισμένο με μία πλήρη γκάμα από καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης, το νέο Renault Clio είναι πρωτοπόρος στα συστήματα που επιτρέπουν την αυτόνομη οδήγηση στα αυτοκίνητα πόλης.  

 
Ο σχεδιασμός του εξωτερικού έχει εξελιχθεί ώστε να αποπνέει μεγαλύτερη ωριμότητα, ενώ το εσωτερικό του είναι πλήρως ανασχεδιασμένο. Με πιο ανάγλυφες γραμμές και πιο επιβλητικό εμπρός μέρος, το νέο Renault Clio είναι πιο δυναμικό και μοντέρνο. Μέσα, η επαναστατική διάθεση είναι ξεκάθαρη.

Σχεδιασμένο από την αρχή, το εσωτερικό είναι εμπνευσμένο από τις μεγαλύτερες κατηγορίες, τόσο αναφορικά με την ποιότητα που προσφέρει, όσο και σχετικά με τις διαθέσιμες τεχνολογίες του. 


Στην έκθεση και το νέο Twingo 


Πιο ραφιναρισμένο, αλλά πάντα διατηρώντας τον fun και νεανικό του χαρακτήρα αλλά και την εξαιρετική ευελιξία που αποτελεί σημείο αναφοράς, το Twingo εκμοντερνίζεται, φρεσκάροντας την αισθητική του.

Εσωτερικά και εξωτερικά προσφέρει περισσότερες επιλογές customization, ενώ επωφελείται και από τις πιο σύγχρονες καινοτομίες στο πεδίο της συνδεσιμότητας, αποτελώντας, πλέον, ενεργό κομμάτι του νέου οικοσυστήματος Renault EASY CONNECT. Όσο για την  Dacia, μετά από μια χρονιά ρεκόρ, θα είναι παρούσα στη Γενεύη με νέες εκδόσεις και νέες χρωματικές επιλογές για τα δημοφιλή Duster, Sandero & Sandero Stepway.  


Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top