Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο Mitsubshi ASX στην Έκθεση της Γενεύης 

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το νέο L200

Mitsubishi  Έκθεση Αυτοκινήτου  Γενεύη

Η Mitsubishi θα δώσει δυναμικό το παρών στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με ένα εκθεσιακό περίπτερο  εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μότο της εταιρίας “Drive your Ambition” («Οδήγησε τη Φιλοδοξία σου»). Τ ο MITSUBISHI ENGELBERG TOURER και το 2020 ASX compact SUV θα πραγματοποιήσουν παγκόσμια παρουσία στην Έκθεση, ενώ το νέο L200 pickup ενός τόνου, θα κάνει την πρώτη Ευρωπαϊκή του εμφάνιση.


Επιπλέον  θα παρουσιάσει μία νέα υπηρεσία που ονομάζει "DENDO DRIVE HOUSE (DDH)", με λύσεις για τον περιορισμό του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής και την αντιμετώπιση των υψηλότερων ενεργειακών απαιτήσεων. Αυτό το ενεργειακό οικοσύστημα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να παράγουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζουν αυτόματα την ενέργεια μεταξύ αυτοκινήτου και σπιτιού. Το πακέτο, που ονομάζεται Dendo και σημαίνει “ηλεκτρικό” στα Ιαπωνικά, είναι ένα σύστημα που αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες (φωτοβολταϊκά), έναν αμφίδρομο φορτιστή που χρησιμοποιεί τεχνολογία Vehicle-to-Home (V2H), έναν οικιακό συσσωρευτή και το Mitsubishi PHEV.


Ενσαρκώνοντας τη φιλοσοφία ‘Engineered Beyond Tough’ στο πνεύμα της οποίας έχουν γαλουχηθεί επιτυχημένες γενιές των Mitsubishi pickup trucks, το νέο L200 έχει εξελιχθεί ως το Απόλυτο Sport Utility Truck. Κύρια χαρακτηριστικά: δυναμική σχεδίαση που περιλαμβάνει μία εξελιγμένη φυσιογνωμία DYNAMIC SHIELD της MMC, σύστημα 4WD με βελτιωμένες επιδόσεις παντός εδάφους και χρήση προηγμένων τεχνολογιών ενεργητικής ασφάλειας. Στη διάσημη αντοχή και αξιοπιστία του L200 για επαγγελματική χρήση προστίθενται βελτιώσεις στην άνεση και ποιότητα κύλισης για ιδιώτες πελάτες.


Bαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top