Αυτό είναι το ανανεωμένο Renault Twingo

Που έγιναν οι αισθητικές παρεμβάσεις

Renault Twingo 2019 ανανέωση

Τον Μάρτιο στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης θα δοπύμε από κοντά το ανανεωμένο Renault Twingo. Oι Γάλλοι σχεδιαστές της Renault αποφάσισαν ύστερα από 5 χρόνια να κάνουν τις απαραίτητες αισθητικές βελτιώσεις  στο Twingo για να το κρατήσουν στις πρώτες θέσεις  των προτιμήσεων των υποψηφίων αγοραστών στη συγκεκριμένη κατηγορία. Νέοι προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Led , νέα μάσκα ,διακοσμητικά ένθετα  δυο νέα χρώματα (Quartz White  και Mango Yellow), νέες ζάντες αλουμινίου είναι οι εξωτερικές παρεμβάσεις  που εκσυγχρόνισαν την εμφάνιση του μικρού Γαλλικού μοντέλου .

Εσωτερικά έχουν μπει νέες ταπετσαρίες ενώ ξεχωρίζει η έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών όπου προβάλλονται οι ενδείξεις του συστήματος πολυμέσων  με τις δυο θύρες USB. Στην «καρδιά» του ανανεωμένου Twingo ξεχωρίζει ο υπερτροφοδοτούμενος 0,9 TCe με απόδοση 95 ίππους(με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων) και ο 100άρης ατμοσφαιρικός με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με 5 σχέσεις και  απόδοση 65 και 75 ίππους.

Οι κινητήρες καλύπτουν τις νέες αυστηρές προδιαγραφές ρύπων. Σημαντική είναι η μείωση του ύψους κατά 10 χιλιοστά που βελτιώνει τον αεροδυναμικό συντελεστή  και την οικονομία καυσίμου.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top