Φτιάχτε μόνοι σας το δικό σας VW  e-Golf 

Mε συμμετοχή  στις γραμμές παραγωγής  

VW  e Golf παραγωγή


Πρωτοπόρος η Volkswagen, δίνει τώρα στους πελάτες της τη δυνατότητα όχι μόνο να δουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής αλλά και να συμμετάσχουν στην παραγωγή του e-Golf που επέλεξαν για το επόμενο τους αυτοκίνητο. Κάτω από την καθοδήγηση των ειδικών της μάρκας, στο …διάφανο εργοστάσιο (που έλαβε αυτή την ονομασία καθώς η πλειοψηφία των τοίχων του είναι κατασκευασμένοι από γυαλί) στη Δρέσδη, ο πελάτης  μπορεί να συμμετέχει ενεργά σε τέσσερις φάσεις στη γραμμή παραγωγής. Για παράδειγμα στην εγκατάσταση του πίνακα οργάνων. Άλλα σημεία όπου ο πελάτης μπορεί να βιώσει την εμπειρία της συναρμολόγησης του οχήματός του, είναι η τοποθέτηση του συστήματος μετάδοσης στο πλαίσιο ή η έδραση της μπροστινής μάσκας καλοριφέρ. 


Με αυτή τη δυνατότητα παρακολούθησης της παραγωγής του e-Golf, το Διάφανο Εργοστάσιο στη Δρέσδη διευρύνει τις υπηρεσίες προς τον πελάτη και του προσφέρει - ήδη από τη διαδικασία κατασκευής - μία διαφορετική εμπειρία της ηλεκτροκίνησης. Η δυνατότητα παρακολούθησης της παραγωγής μπορεί να προγραμματισθεί κατά την παραγγελία ενός e-Golf. Τα ραντεβού μπορούν να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της παραγωγής, δηλ. από Δευτέρα (6:00 π.μ.) έως Παρασκευή (10:00 μ.μ.).

Για το πακέτο αυτής της μοναδικής εμπειρίας υπάρχει ένα συμβολικό κόστος, το οποίο περιλαμβάνει μεταφορές εντός πόλης, περιήγηση στον χώρο παραγωγής και έκθεσης, φωτογραφίες ενθύμια καθώς και ένα γεύμα στο Διάφανο Εργοστάσιο, ολοκληρώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη σφαιρική εμπειρία του πελάτη.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top