H Nissan έκανε τονωτική ένεση στις εκδόσεις του LEAF 

Μεγαλύτερη απόδοση εμβέλεια και εγγύηση 

Nissan LEAF 3.ZERO e + Limited Edition

Το LEAF 3.ZERO είναι εξοπλισμένο με την επιτυχημένη μπαταρία των 40 kWh. Το Nissan LEAF 3.ZERO e + Limited Edition, αποτελεί μια περιορισμένη έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου, με μόλις 5.000 αυτοκίνητα να κατασκευάζονται για την Ευρώπη. Θα διαθέτει υψηλότερη απόδοση που θα φτάνει τα 160 kW (217 PS) και μεγαλύτερη εμβέλεια, που αναμένεται να φτάνει τα 385 km* με μία μόνο φόρτιση.Στο κέντρο του LEAF 3.ZERO e + Limited Edition, βρίσκεται μια έξυπνη μπαταρία με ενισχυμένη ισχύ. Έχει 25% περισσότερη πυκνότητα και 55% περισσότερη χωρητικότητα αποθήκευσης ενέργειας. Μέσω του πρωτοποριακού σχεδιασμού και της έξυπνης μηχανικής, η νέα μπαταρία υψηλότερης ισχύος περιέχει 288 κυψέλες, σε σύγκριση με τις 192 που υπάρχουν στο ισοδύναμο των 40 kWh.

 

Στο δρόμο, η μπαταρία των 62 kWH του LEAF 3.ZERO e + Limited Edition, προσφέρει αύξηση της τάξης του 40%, σε σχέση με το LEAF 3.ZERO που είναι εξοπλισμένο με την μπαταρία των 40kWh. Αυτό “μεταφράζεται” σε μια επιπρόσθετη εμβέλεια των 100 km σε συγκρίσιμες συνθήκες  χρήσης, γεγονός που αποτελεί  μια σαφή εξέλιξη του LEAF. Τα μοντέλα LEAF 3.ZERO θα διαθέτουν τόσο το  e-Pedal, όσο και το ProPILOT. Πρόκειται για  κορυφαίες τεχνολογίες έξυπνης οδήγησης, που  μεταμορφώνουν την οδηγική εμπειρία.

 

Μετά από μια χρονιά ρεκόρ για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα της Nissan, το LEAF 3.ZERO θα έχει μια οθόνη ψυχαγωγίας 8 ιντσών που προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες συνδεσιμότητας, όπως την πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα (door-to-door). Μια ολοκαίνουργια και βελτιωμένη εφαρμογή του NissanConnect EV θα είναι επίσης διαθέσιμη, με την κυκλοφορία του LEAF 3.ZERO στην Ευρωπαϊκή αγορά.

 

Το LEAF 3.ZERO είναι εξοπλισμένο με την επιτυχημένη μπαταρία των 40 kWh. Τα νέα χρώματα του αμαξώματος και οι συνδυασμοί διχρωμίας, ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο.Η Nissan προκειμένου να διασφαλίσει την εμπιστοσύνη των υποψήφιων αγοραστών,  προσφέρει και στις μπαταρίες  των LEAF 3.ZERO και LEAF 3.ZERO e + Limited Edition, την  ίδια εγγύηση οκτώ ετών / 160.000 km,  που απολαμβάνουν και όλες οι  άλλες εκδόσεις του μοντέλου. Οι πρώτες παραδόσεις του LEAF 3.ZERO αναμένεται να ξεκινήσουν από τον Μάιο του 2019, ενώ οι παραδόσεις του LEAF 3.ZERO e + Limited Edition θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι του 2019.


Βαγγέλης Γκούμας


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top