Ποια σχέση έχει το Abarth 124 Spider με τον Sting και τον Shaggy 

Μια ξεχωριστή ιδέα με εκατομμύρια φίλους 

Abarth 124 Spider

Το Abarth 124 Spider παίρνει θέση δίπλα στους διάσημους μουσικούς, σε ένα video που ήδη έχει ξεπεράσει τις 2.4 εκατομμύρια προβολές στο youtube. Το video που σκηνοθετήθηκε από τον Michael Garcia, έχει σαφείς αναφορές στις δεκαετίες του '80 και του '90 φέρνοντας μνήμες από θρυλικές σειρές όπως οι «Σκληροί του Μαϊάμι» και τα «Κακά Παιδιά».

 

 

Οι Sting και Shaggy, παίρνουν το ρόλο δύο αστυνομικών που πείθουν το διοικητή τους να τους δανείσει το αγαπημένο του «μωρό», το Abarth 124 Spider, για να τo χρησιμοποιήσουν στο κυνήγι της πιο «επικίνδυνης γυναίκας της χώρας», μια καταδίωξη που θα έχει αναπάντεχο τέλος για τους δύο ξεχωριστούς ντεντέκτιβ.

 


Το τραγούδι ανήκει στο νέο άλμπουμ των Sting και Shaggy με την ονομασία 44/876 (Cherrytree/A&M/Interscope Records), το οποίο ήδη έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία. Ο τίτλος του άλμπουμ προέρχεται από τον τηλεφωνικό κωδικό των χωρών των δύο καλλιτεχνών (44 για τον Sting που γεννήθηκε στην Αγγλία και 875 για τον Shaggy που είναι από την Jamaica). Το Abarth 124 Spider, με τον ξεχωριστό σχεδιασμό του που συνδυάζει ιδανικά το κλασικό στιλ, με το δυναμισμό, αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για το μουσικό video των δύο διάσημων μουσικών.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top