Τo νέο CITROEN C5 AIRCROSS  στην έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ  2018”

Αλλά και όλα τα νέα μοντέλα στην πρώτη γραμμή

Citroën C5 Aircross

Η Citroen, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα δώσει δυναμικά το παρόν στην έκθεση αυτοκινήτου “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ EKO 2018”,  που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από το Σάββατο 10 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018. Θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εμφάνιση του νέου SUV Citroën C5 Aircross στην Ελλάδα. To νέο μοντέλο της Citroën αποτελεί τον καλύτερο προπομπό του μέλλοντος για τη μάρκα καθώς και για την άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μοντέλων SUV.

 

 

H καινοτόμα ανάρτησή του χάρη στα Progressive Hydraulic Cushions  και τα καθίσματα Advanced Comfort, καθιστούν τις διαδρομές, μια νέα και χαλαρωτική εμπειρία. Στο κέντρο του ταμπλό η οθόνη αφής 8 ιντσών αλλά και η TFT οθόνη των 12,3 ιντσών του πίνακα των οργάνων, δίνουν με την πρώτη ματιά το στίγμα του υπερσύγχρονου εσωτερικού του νέου SUV C5 Aircross. Αξίζει να σημειωθεί ότι με 20 συστήματα υποβοήθησης για τον οδηγό, ανάμεσα στα οποία διακρίνονται τα Highway Driver Assist (ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2) και το Grip Control με Hill Assist Descent (για την ιδανική προσαρμογή της απόδοσης του αυτοκινήτου όταν το έδαφος γίνεται πιο απαιτητικό και η διαδρομή πιο “περιπετειώδης”), το νέο Citroën C5 Aircross θέτει υψηλά στάνταρ ως SUV της επόμενης γενιάς.


Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει επίσης το νέο Berlingo στην επιβατική του έκδοση To νέο C3 Aircross Next GΕΝ. SUV θα έχει ιδιαίτερη θέση στο φιλόξενο περίπτερο της Citroen.Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να δει το ξεχωριστό C3, στη νέα ειδική έκδοση Sport, καθώς και σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τονίζοντας τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου. Η παρουσία της Μάρκας ολοκληρώνεται με το C1 σε δύο νέες Ειδικές Εκδόσεις με τις ονομασίες Urban Ride και Elle, με το νέο C4 Cactus που θα πλαισιώνεται από την νέα ειδική έκδοση “Offroader”, με standard Grip Control και μπάρες οροφής και με το επιβλητικό C4 Spacetourer RipCurl. 


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top