Τι ήθελαν οι αντιπρόσωποι της Peugeot στη Μόσχα

Αισιοδοξία για το μέλλον

Τι ήθελαν οι αντιπρόσωποι της Peugeot  στη Μόσχα

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Διανομέων της για το έτος 2018 στη Μόσχα, το μεγαλύτερο διοικητικό, πολιτιστικό και βιομηχανικό κέντρο της Ρωσίας. Η premium γαλλική μάρκα σημειώνει σταθερά ανοδική τροχιά πωλήσεων τα τελευταία χρόνια ενώ παρουσιάζει αυξητική τάση και τους πρώτους μήνες του 2018, κατέχοντας μία από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Στο συνέδριο παρευρέθη το σύνολο του πανελλαδικού Δικτύου Επίσημων Διανομέων της Peugeot καθώς και τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας. Ο Γενικός Διευθυντής της Peugeot, κ. Πέτρος Πιπερίδης έκανε έναν απολογισμό της πολύ επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε και επιπλέον, παρουσίασε τους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους της Peugeot για τα επόμενα έτη.

Το συνέδριο έκλεισε ο κ. Συγγελίδης Πολυχρόνης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την εμπορική επιτυχία της μάρκας για το 2017, δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της αγοράς αυτοκινήτου και επισήμανε τη σημασία του ρόλου του Δικτύου στην επιτυχία της Peugeot και της τοποθέτησής της στην κορυφή της ελληνικής αγοράς.  

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top