Δείτε σε ποια θέση είναι η Ford στις πωλήσεις στα επαγγελματικά αυτοκίνητα

Τι έκανε στην Ελλάδα

Δείτε σε ποια θέση είναι η Ford  στις πωλήσεις στα επαγγελματικά αυτοκίνητα

Η Ford αναδείχθηκε No.1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη με συνολικές πωλήσεις που ανήλθαν στις 93.200 μονάδες από την αρχή του έτους, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων στο τέλος Μαρτίου. Την περίοδο αυτή, η Ford πέτυχε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς επαγγελματικών οχημάτων πρώτου τριμήνου από το 1995.

 Η επίδοση αυτή συνεχίζει την πρωτιά στις πωλήσεις επαγγελματικών των τελευταίων 3 ετών. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην Ελλάδα, όπου η Ford συνεχίζει να είναι No.1 στις ταξινομήσεις ελαφρών φορτηγών με τα Ford Transit και Ford Ranger να πρωταγωνιστούν στις πωλήσεις ανάμεσα στα επαγγελματικά μοντέλα Ford, ανεβάζοντας το συνολικό μερίδιο πωλήσεων στο 18%.

 Στην ιδιαίτερα καλή εικόνα συνέβαλλαν οι πωλήσεις SUV που κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Είναι χαρακτηριστικό πως η συγκεκριμένη κατηγορία έχει κερδίσει πάνω από 15% μερίδιο πωλήσεων ανάμεσα στα μοντέλα Ford το πρώτο τρίμηνο του έτους με το πρόσφατα λανσαρισμένο Ecosport και το νέο Kuga να κάνουν πωλήσεις ρεκόρ, σημειώνοντας αύξηση κατά 29% και 14% αντίστοιχα.

Πλέον, σχεδόν ένα στα πέντε μοντέλα Ford που πωλούνται στην Ευρώπη, ανήκουν στην κατηγορία SUV.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top