Ποιος μαραθωνοδρόμος δοκίμασε το νέο Citroen C3 Aircross

Τι είπε για το αυτοκίνητο

Ποιος μαραθωνοδρόμος δοκίμασε το νέο Citroen C3 Aircross

Ο Χριστόφορος Μερούσης, πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων, επέλεξε αυτή τη φορά να μην τρέξει όπως κάνει καθημερινά στις εντατικές του προπονήσεις, αλλά αποφάσισε να καλύψει πολλά χιλιόμετρα με το νέο μοντέλο της αγαπημένης του μάρκας, το νέο Citroen C3 Aircross. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χίο, απόλαυσε τις όμορφες διαδρομές του νησιού, απολαμβάνοντας την άνεση και τις μοναδικές τεχνολογίες που προσφέρει το νέο μοντέλο της Citroen. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά πως: “Η οδήγηση ήταν απολαυστική και ξεκούραστη σε όλες τις συνθήκες είτε εντός είτε εκτός δρόμου”, ενώ αποθανάτισε τις στιγμές χαλάρωσης με το νέο C3 Aircross Next Gen. SUV στα γραφικά Μυλαράκια.

Ο Χριστόφορος Μερούσης ενθουσιάστηκε με την άνεση του αυτοκινήτου, καθώς με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, ο σχεδιασμός του Next Gen. SUV Citroën C3 Aircross ολοκληρώθηκε με γνώμονα κάθε ταξίδι να γίνεται ευκολότερο και ασφαλέστερο χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την ηρεμία και την ασφάλεια στο τιμόνι. Το νέο SUV Citroën C3 Aircross διαθέτει 12 τεχνολογικές εφαρμογές στην υπηρεσία του οδηγού, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στις καθημερινές μετακινήσεις.Το Grip Control® με Hill Assist Descent (Έλεγχος Πρόσφυσης με Υποβοήθηση Κίνησης σε Κατωφέρεια) διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες και σε κάθε είδους οδόστρωμα, ενώ κάνει τις ολισθηρές κατηφορικές διαδρομές σε σαθρό έδαφος, παιχνίδι.

Την δική του ιστορία με αμέτρητα καταγεγραμμένα χιλιόμετρα στους δρόμους έχει καταγράψει ο Πρωταθλητής του Μαραθωνίου, Χριστόφορος Μερούσης. Γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1982 στη Χίο. Ξεκίνησε τον στίβο το 1997 σε ηλικία 15 ετών και έκτοτε πρωταγωνιστεί στους δρόμους αποστάσεων σε κάθε κατηγορία από τους παμπαίδες μέχρι τους άνδρες. Έχει κατακτήσει τίτλους τόσο σε δρόμους του στίβου χωρίς και με εμπόδια, όσο και σε ανώμαλους δρόμους μεγάλων αποστάσεων. Σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του είναι αναμφισβήτητα οι 4 συνεχόμενες νίκες του, στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Είναι ένας αθλητής με πείσμα, αντοχή που κουβαλά πολλά χιλιόμετρα...

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top