Σε ποια σημεία ανανεώθηκε τo Renault CAPTUR

Από κοντά και η Dacia με νέα μοντέλα

Σε ποια σημεία ανανεώθηκε τo  Renault  CAPTUR

Η παρουσίαση νέων μοντέλων όπως το κορυφαίο νέο Renault MEGANE RS, η δεύτερη γενιά του εξαιρετικά πετυχημένο Dacia DUSTER, αλλά και το πρωτότυπο Symbioz δείχνουν ξεκάθαρα τη δυναμική, αλλά και τις υψηλές φιλοδοξίες του GROUPE RENAULT. Αντίστοιχα η έλευση στην Ελληνική Αγορά του νέου Renault CAPTUR, και του επαγγελματικού DACIA DOKKER έρχεται να επιβεβαιώσει τη συνεπή πορεία της TEOREN MOTORS στην ανάπτυξη των δύο μαρκών στην Ελλάδα.

Αποτελώντας το δημοφιλέστερο Crossover του b-segment, το RENAULT Captur ανανεώνεται με στόχο να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα. Με νέα ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, ακόμα περισσότερους χρωματισμούς και επιλογές προσωποποίησης, αλλά και πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel –που συνδυάζονται και με το αυτόματο κιβώτιο EDC- το νέο Renault CAPTUR θα ξεκινήσει μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες την εμπορική του πορεία στην Ελληνική Αγορά, οπότε και θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στον εξοπλισμό και την τιμή των διαθέσιμων εκδόσεων.

Παράλληλα με τα δημοφιλή Dacia SANDERO και Dacia DUSTER, η Dacia, ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα με το Dacia DOKKER. Βασισμένο στη φιλοσοφία της μάρκας που σαν στόχο έχει να προσφέρει απόλυτα ολοκληρωμένα αυτοκίνητα με κορυφαίο value for money, το DOKKER χάρη και στο στιβαρό του χαρακτήρα μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της Dacia, το DOKKER θα εφοδιάζεται με τους προηγμένους πετρελαιοκινητήρες της Renault. Το εμπορικό λανσάρισμα του Dacia DOKKER αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη χώρα μας τον προσεχή Νοέμβριο.

Βαγγέλης Γκούμας 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top