Aφιέρωμα: όλες οι παγκόσμιες πρεμιέρες της BMW στην Φρανκφούρτη

Η νέα BMW Σειρά 8 Coupe και η νέα X3 στο προσκήνιο

Aφιέρωμα: όλες οι παγκόσμιες πρεμιέρες  της BMW στην Φρανκφούρτη

Η BMW δίνει το έναυσμα για την επικείμενη προϊοντική της επίθεση με μία παρέλαση νέων μοντέλων και πρωτοτύπων στη Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017 (ΙΑΑ).. Παρουσιάζει επίσης τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις για το μέλλον της προσωπικής μετακίνησης, όπου ο εξηλεκτρισμός των συστημάτων κίνησης, η ολοκληρωμένη ψηφιοποίηση και η περαιτέρω πρόοδος στον τομέα της αυτοματοποιημένης οδήγησης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Εκθεσιακή πρεμιέρα για τη BMW Concept 8 Series. Το  πρωτότυπο πουαποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este,θα ξεσηκώσει και τους επισκέπτες της φετινής Έκθεσης της Φρανκφούρτης πριν το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 8 Coupe το 2018. Εξαιρετικά δυναμική συμπεριφορά, αποκλειστικότητα και σύγχρονη πολυτέλεια συνθέτουν την ουσία μιας παραδοσιακής BMW coupe.

Το εντυπωσιακό εξωτερικό προδίδει τον ‘high performance’ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Η σχεδίαση εσωτερικού διεγείρειτο συναίσθημα μέσα από μία ισχυρή αλληλεπίδραση σπορ υπεροχής και πολυτέλειας.

Εκθεσιακή πρεμιέρα για τη BMW Concept Z4.

 Πρώτη εμφάνιση ενός μοντέλου πουεπαναπροσδιορίζει την έννοια roadster στη Γερμανία, λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Concours d’Elegance στο Pebble Beach.

Η σύγχρονη εκδοχή μιας επιτυχημένης φιλοσοφίας με χαρακτηριστικό στυλ BMW, προσαρμοσμένη στα πρότυπα της εποχής. Μελετημένες αναλογίες, καθίσματα τοποθετημένα πιο πίσω και μυώδες σφηνοειδές σχήμα υπόσχονται γνήσια οδηγική απόλαυση. Το πρωτότυπο προαναγγέλλει το μοντέλο παραγωγής του 2018.

Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo.

Νέα έκδοση του καινοτόμου πρωτοτύπου που ενσαρκώθηκε για πρώτη φορά μέσω της BMW Σειρά 5 Gran Turismo, με το μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης, σύγχρονης λειτουργικότητας και coupe οροφής.

Μειωμένο βάρος, αναβαθμισμένη δυναμική συμπεριφορά και απόδοση, απαράμιλλη σπορ κομψότητα, άνεση και συνδεσιμότητα.

BMW X3. Τρίτη γενιά του premium μεσαίου Sports Activity Vehicle.

Εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση, πολυτελές εσωτερικό και καινοτόμα χαρακτηριστικά.

Η νέα BMW X3 γίνεται ασυναγώνιστο πρότυπο σπορ ευελιξίας και απόδοσης, στο οποίο συμβάλλουν το σημαντικά μειωμένο βάρος της σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και ο χαμηλότερος συντελεστής αεροδυναμικής (Cd 0.29) από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο της κατηγορίας.

Παγκόσμια πρεμιέρα των νέων BMW i3 και BMW i3s.

Εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και μία εξαιρετικά ισχυρή έκδοση υπογραμμίζουν το σπορ χαρακτήρα του παγκοσμίως πιο επιτυχημένου σπορ οχήματος στην premium compact κατηγορία.

Καινοτόμα συστήματα πλαισίου υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με χαμηλά επίπεδα ρύπων. Απαράμιλλη τεχνολογία συνδεσιμότητας με BMW Connected+ και BMW Digital Charging Service.

Πρεμιέρα της νέας BMW M5.

Νέα έκδοση του sedan υψηλών επιδόσεων, με σύστημα M xDrive AWD για πρώτη φορά. Άριστα προσαρμοσμένο συνολικό πακέτο κινητήρα, τεχνολογίας ανάρτησης και αεροδυναμικής ισορροπίας σε απαράμιλλο στυλ M. Ευφυήςσχεδίαση ελαφρού βάρους με στοιχεία όπως οροφή από CFRP (πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα). Ζυγίζει λιγότερο από το προηγούμενο μοντέλο παρά την προσθήκη του συστήματος τετρακίνησης.

Παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M8 GTE.

Αγωνιστικό αυτοκίνητο που εξελίχθηκε εξ αρχής και είναι πλήρως εγκεκριμένο για διεθνείς αγώνες GT πριν το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 8. Πρωτοποριακές τεχνολογίες κινητήρων, πλαισίου, σχεδίασης  ελαφρού βάρους και αεροδυναμικής. Η εμπειρία από τους πρώτους αγώνες του αυτοκινήτου θα χρησιμοποιηθεί στην εξέλιξη της νέας BMW Σειράς 8 Coupe και της νέας BMW M8. Η αισθητική της BMW M8 GTE αποκαλύπτει επίσης τη στενή σχέση της με τις BMW Σειρά 8 Coupe και BMW M8.

Παγκόσμια πρεμιέρα της BMW 7 Series Edition 40 Jahre.

Ειδική έκδοση του πολυτελούς sedan αναδεικνύει το παραδοσιακό μείγμα καινοτομίας και αποκλειστικότητας. Τολμηρές εξωτερικές αποχρώσεις. Αποκλειστικός σχεδιασμός εσωτερικού. Το επετειακό μοντέλο διατίθεται σε περιορισμένη παραγωγή με 6-κύλινδρους, 8-κύλινδρους και 12-κύλινδρους κινητήρες, με BMW xDrive και σε έκδοση BMW iPerformance.

Όραμα του μέλλοντος: Το BMW Group έχει δεσμευτεί να επεκτείνει την τεχνογνωσία που διαθέτει στην εξέλιξη της αυτοματοποιημένης και αυτόνομης οδήγησης. Συμμετοχή στην εταιρία δεδομένων πλοήγησης HERE. Συνεργασία με τις Intel (επεξεργαστές) και Mobileye (ψηφιακή επεξεργασία εικόνας). Το Campus Unterschleißheim ξεκινά να λειτουργεί σαν ένα νέο κέντρο εξέλιξης για αυτοματοποιημένη οδήγηση. Το ερευνητικό project δοκιμάζει τη φιλοσοφία της εξαιρετικά και πλήρως αυτοματοποιημένης οδήγησης που ξεκίνησε με 40

Γερμανική πρεμιέρα για το BMW Motorrad Concept Link.Πρωτοποριακή σχεδιαστική μελέτη με πολυάριθμες εννοιολογικές και τεχνολογικές καινοτομίες για τις αστικές μετακινήσεις του μέλλοντος. Ηλεκτρικό σύστημα κίνησης επιτρέπει ένα νέο είδος αρχιτεκτονικής οχήματος που εγκαινιάζει μία νέα κατηγορία. Το BMW Motorrad Concept Link χρησιμοποιεί ψηφιακή συνδεσιμότητα για τη δημιουργία ενός μέσου μεταφοράς & επικοινωνίας ταυτόχρονα.   

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top