Ο «άγνωστος» αδελφός Αντετοκούνμπο είναι ράπερ!

Γιατί ο Φράνσις Αντετοκούνμπο μεγάλωσε μακριά από τα αδέρφια του

Μπορεί τα τέσσερα αδέρφια του, Γιάννης, Κώστας, Αλέξης και Θανάσης να ασχολήθηκαν με το μπάσκετ, ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, όμως, ακολούθησε άλλο μονοπάτι. Αυτό της μουσικής.

 

 

Aντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Σικάγο - Δείτε φωτογραφίες!

Ο Φράνσις που είναι και ο μεγαλύτερος από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο όταν οι γονείς του Τσαρλς και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον, εκείνος έμεινε πίσω και μεγάλωσε στο Λάγος της Νιγηρίας μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του.

«Όταν ήμουν μικρός ζούσα με τους παππούδες μου, Κάθε φορά που έπρεπε να πάρω μια δύσκολη απόφαση τραγουδούσε και ο παππούς μου μού έλεγε ότι έχω ωραία φωνή και ότι μπορώ να ασχοληθώ με τη μουσική. Η μουσική σχετίζεται με την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Τα αδέρφια μου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν όλα στην Ελλάδα.

Είναι περισσότερο Έλληνας. Εγώ ερχόμενος εδώ, προσπάθησα να ενώσω την καταγωγή των γονιών μου με τη δική μου κουλτούρα ώστε να μάθουν και να καταλάβουν και τα αδέρφια μου. Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία για την ιστορία της οικογένειάς μου, είναι ο αγώνας πίσω από αυτό, πίσω από όλα αυτά», δήλωσε ο Φράνσις στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού.

 

 

Ο Φράνσις ανέφερε, μάλιστα, πως με τους γονείς του δεν έχει το ίδιο δέσιμο με αυτό που έχει με την γιαγιά και τον παππού του.

«Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα, η οικογένειά μου ήταν στην Αμερική, οπότε δε μπορούσα να τους συναντήσω. Είχα συναντήσει μόνο τον Θανάση. Πήγα στην Ισπανία να συναντήσω τον Θανάση και μετά επέστρεψα στη Νιγηρία. Τη δεύτερη φορά που ήρθα τους συνάντησα όλους».

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη σύντροφο του, Μαράια: «Σε αγαπώ πολύ»

Φράνσις Αντετοκούνμπο: Η καριέρα στη ραπ και afrobeat σκηνή 

Ο Φράνσις ήταν πέντε ετών, όταν οι γονείς του έφυγαν για την Ελλάδα και εκείνος μεγάλωσε μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του. Ο Φράνσις επικοινωνούσε με τα αδέρφια και τους γονείς του μόνο τηλεφωνικώς. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες ο Φράνσις κατάφερε να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, όμως η μεγάλη αγάπη του ήταν η μουσική. Εκείνος που τον προέτρεψε να ασχοληθεί με το τραγούδι ήταν ο παππούς του, ο οποίος τον άκουσε μία φορά να τραγουδάει και ενθουσιάστηκε. Το 2009 άρχισε να γράφει κάποια μουσικά κομμάτια.

Ο τραγουδιστής είναι γνωστός στη ραπ και afrobeat μουσική σκηνή.

Ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα του αποτελεί η περσινή συνεργασία με τον Ντάρκο Πέριτς, ο οποίος συμμετείχε στο πρώτο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι Shekosi.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top