Aντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στο Σικάγο - Δείτε φωτογραφίες!

«Θα είμαι εκεί μετά από κάθε παιχνίδι» έγραψε ο Greak Freak

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν από λίγες μέρες

Tις νοστιμιές της ελληνικής κουζίνας θέλησε να προωθήσει στο Μιλγουόκι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γι’ αυτό και έγινε μέτοχος σε ταβέρνα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ένας εκ των συνδιοκτητών της ταβέρνας Άλεξ Σαράτσης με μία δημοσίευσή του στο Instagram.

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη σύντροφο του, Μαράια: «Σε αγαπώ πολύ»

Η «Avli», όπως και ονομάζεται αποτελεί μία… συνέχεια της φημισμένης αλυσίδας εστιατορίων από το Σικάγο και οι συνιδιοκτήτες του Greak Freak είναι επίσης Έλληνες. Πρόκειται για τους Γιώργο Πάνου και Άλεξ Σαράτση. O Γιάννης Αντετοκούνμπο μάλιστα ανέφερε πως μετά από κάθε παιχνίδι θα βρίσκεται στην ταβέρνα του.

Το μενού της ταβέρνας που άνοιξε στις 20 Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει τζατζίκι, μουσακά, χωριάτικη σαλάτα, ταραμά, σαγανάκι, σπανακόπιτα και άλλα παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας. 

Όσο για την τιμή της χωριάτικης σαλάτας, η οποία είναι και το σήμα κατατεθέν της ελληνικής κουζίνας, κοστίζει 15 δολάρια.

Aυτό είναι το νέο επιχειρηματικό βήμα της οικογένειας Αντετοκούνμπο

Αυτή δεν είναι η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς έχει fund διαχείρισης κεφαλαίων που ανήκει στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, την ομάδα ποδοσφαίρου στο MLS τη Νάσβιλ  το Golf Center του Λος Άντζελες. Μαζί με τα αδέρφια του μάλιστα έχει το 10% γνωστών ελληνικών Οινοποιιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top