Φασούλας για Ιωαννίδη: Οι στιγμές έντασης και η φανέλα 10!

«Μαζί του παίρνει ένα κομμάτι της ζωής μας» δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας

Βαθιά θλίψη στον χώρο του αθλητισμού σκόρπισε ο θάνατος του κορυφαίου προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο Άρης αποχαιρετά τον Ιωαννίδη: «Πού πας ρε ξανθέ»

Ο Παναγιώτης Φασούλας που είχε συνυπάρξει μαζί του επαγγελματικά στον Ολυμπιακό, δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πως ο κορυφαίος προπονητής ήταν μια περσόνα των γηπέδων. 

Ο Νίκος Γκάλης αποθεώθηκε στο Αλεξάνδρειο και αφιέρωσε τον τίτλο του Κυπέλλου του 1986 στον Γιάννη Ιωαννίδη.

«Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν μια εξαιρετική φυσιογνωμία. Ήταν μια περσόνα των γηπέδων. Ήταν κάτι διαφορετικό από όλους. Πρώτη φορά επαγγελματικά βρεθήκαμε στον Ολυμπιακό, μου άλλαξε το νούμερο της φανέλας, από το 13 μου έδωσε το 10. Αναγκαστικά πήγα με τα νερά του, όχι γιατί υπέκυψα στην απαίτησή του, αλλά γιατί σκεφτόμουν “φαντάσου να χάσω και να λέει ότι φταίει το 13 που φοράω”. Μου είπε ότι θα φοράω το 10 το καλό. Ήταν πολύ θρησκευόμενος. Έτρεχε πάντα να βοηθήσει όπως νόμιζε, σε όποιον είχε ανάγκη» δήλωσε ο πρώην μπασκετμπολίστας για τον προπονητή που συνολικά είχε κατακτήσει 12 πρωταθλήματα και 6 κύπελλα, ανέφερε μάλιστα πως μαζί έζησαν πολλές συγκλονιστικές επαγγελματικές στιγμές, πανηγυρισμούς και στιγμές έντασης. 

Συγκινεί ο Νίκος Γκάλης για Ιωαννίδη: Έφυγε ένας μεγάλος μου αδερφός

«Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη, είναι απώλεια της οικογένειάς του, που οικογένειά του εκτός από τη σύζυγό του, τη Γιούλα και τα παιδιά του, είμαστε και όλοι εμείς που συνδέσαμε τη ζωή μας μαζί του, που ήμασταν συνεργάτες, αντίπαλοι, φίλοι. Ζήσαμε ατέλειωτες στιγμές. Ζήσαμε τρομερές στιγμές έντασης και πάθους, και αγαπημένοι, και τσακωμένοι, πανηγυρίζοντας, κλαίγοντας. Πραγματικά αυτό είναι το πιο δύσκολο για όλους.

Είχαμε συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι στο μπάσκετ πια. Παίρνει ένα κομμάτι της ζωής μας μαζί του. Τελευταία φορά που τον είδα, ήταν στην κηδεία του πατέρα μου. Ήταν η τελευταία φορά που τον είδα καλά, πριν τέσσερα χρόνια. Δεν ήταν καλά στην υγεία του ο Γιάννης, είχε διάφορα προβλήματα. Όταν ένας άνθρωπος που έχεις υπάρξει φίλος, τον θεωρείς οικογένειά σου, τελικά φεύγει, είναι συγκλονιστικό. Για μένα τουλάχιστον» δήλωσε ο Παναγιώτης Φασούλας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top